2016-2017 D1-tytöt

KAUSI 2016-2017

D-Tytöt 1:  Jaakkola Nea, Jarvanne Maisa, Päärni Vilma, Suntio Maria, Venäläinen Janna ja Virkki Lotta

D-Tytöt tytöt lähtevät sarjaan kahdella joukkueella. D1 pelaa aluemestaruussarjaa ja D2 pelaa tiikerisarjaa.

8.4.2017 Pajulahti / Finaali sij. 1-4

Ensimmäisessä ottelussa saimme vastaame PuMan. Arsi sai otteluun unelma alun. Hyökkäys peli oli rohkeaa ja monipuolista. Puma sai kyllä pelin juonesta kiinni erän loppupuolella mutta viime tingassa Lotan rohkealla aloitussyötöllä Arsi vei erän 25-23.

Toisessa erässä Arsin peli suoraan sanottuna jäätyi, pistein 25-5.

Kolmas erä oli taas tiukkaa taistoa, mutta valitettavasti päättyi Arsin omaan virheeseen Pumalle pistein 15-13.

Toinen matsi pelattiin Kausalan Hattaroita vastaan. Tällä kertaa emme saaneet oikein peliä kulkemaan omalla tasollamme ja peli jäi varsin mitäänsanomattomaksi, vaikka tällä kaudella olemme pelanneet tiukkoja otteluita keskenämme. Voitto Kausalalle 2-0 25-16, 25-16.

Kolmas ja ratkaiseva pronssimitalipeli PaU:ta vastaan takkuili jälleen alussa, syötöt eivät kestäneet sisällä eivätkä takakulmiin tarkoitetut sijoituspallotkaan. Eka erä PaU:lle 25-20.

Toista erää hallitsi jälleen Pau, kunnes me aloimme luottaa omaan tekemiseemme ja purimme pois turhaa yrittämistä, niin peli alkoikin kääntymään meille, joten veimme vuorostamme erän 25-20.

Kolmas ja ratkaiseva erä oli Arsin hienoista hallitsemista, kuitenkin PaU laittoi tiukasti kampoihin, mutta sortui aloitussyöttö- ja hyökkäysvirheisiin, toki Arsinkin peli oli pelin loppua kohti monipuolisempaa ja erityisesti Maria onnistui torjunnoissaan kiitettävästi. PaU oli parempi hyökkäyspelissä, mutta Arsin vahvuus oli ehdottomasti puolustuspelissä. Peli päättyi 15-10 Arsin voittoon Maisan ässäsyötällä ja pronssi juhlat olivat valmiit alkamaan..

Aluemestariksi pelasi PuMa Helsingistä, II-sijalle Kausalan Hattarat, III-Haminan Arsi ja IV-Parikkalan Urheilijat PaU

25.3.2017 Välierä C / Hamina

Kooste tulossa…

12.2.2017 Kausala

Kevään toinen turnaus missä ratkaistaan tämän lohkon sijoitukset, jotka vaikuttavat välierän joukkuejakoihin.

PeTä-Arsi 2-1 (23-25, 25-20, 15-7). Tuudittauduimmeko helppoon peliin ekan erän voiton jälkeen, vai mikä oli. Joka tapauksessa pelaajat olivat väsyneen oloisia ja mitään ei oikein saatu aikaiseksi.

Arsi-Hattarat 0-2 (14-25, 19-25). Peli ei lähtenyt käyntiin tälläkään kertaa, ja emme saaneet totuttua tiukkaa matsia aikaiseksi Hattaroita vastaan.

PuMa 1-Arsi 2-0 (25-22, 25-23) Matsi jo pirteämpi, ainakin lopputuloksen perusteella. Vai liekö PuMakaan ihan täydessä iskussa kun tuli kauden ensimmäinen tappio Hattaroita vastaan, suoraan 2-0. Hyvä sinänsä että pelit menevät ristiin, sillä tulevassa finaalissa voi sitten käydä mitä tahansa. Oletettavaa on että tästä lohkosta lähes kaikki menevät finaaliin, sillä välieriin tulee vastustajiksi heikompia joukkueita muista lohkoista.

Syyskierroksen jälkeen sijoitukset paremmuusjärjestyksessä tässä lohkossa: Arsi, KaY Hattarat, PaU, KaY Tikkarit, Raju ja KaVe

21.1.2017 Helsinki

Syksyn kolme lohkoa jakautui neljän lohkon peleihin. Syksyisestä lohkostamme pääsi kaksi parasta kevään 1A lohkoon ja kahdesta muusta lohkosta paras joukkue. Eli keväällä pelataan kaksi turnausta neljän parhaan joukkueen kesken, syksyn tulosten perusteella. Tähän joukkoon ylsivät: Arsi, Hattarat, PeTä ja PuMa 1.

Arsi-PeTä: 2-0 (25-17, 25-19). Lopputulos saavutettiin varsin helposti.

Hattarat-Arsi 1-2 (26-28,25-17, 13-15). Jälleen tiukka matsi.

Arsi-PuMa1 0-2 (15-25, 24-26). Ensimmäinen erä meni totutellessa PuMan kyytiin, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään erää kenellekkään. Toisessa erässä saimme jo kiinni pelin rytmistä, ja erä olikin varsin tiukka. Toinen erä ei ratkennut ihan selkeästi, jossittelun makua jäi meille, sillä mielestämme ottelupallo olisi pitänyt uusia, sillä tilanne ei ollut mitenkään selkeä, että tuomari olisi sen voinut nähdä tasapuolisesti.

17.12.2016 Ruokolahti

Syyskauden viimeinen turnaus. Arsilla oli tässä turnauksessa neljä peliä. Vastustajina KaVe, PaU, Raju ja Tikkarit, jotka kaikki voitimme 2-0, paitsi PaUn, jolle hävisimme ekan erän mutta voitimme kuitenkin 2-1.

Syyskausi päättyikin hienosti lohkovoittoon.

Syyskierroksen jälkeen sijoitukset paremmuusjärjestyksessä tässä lohkossa: Arsi, KaY Hattarat, PaU, KaY Tikkarit, Raju ja KaVe

27.11.2016 Kausala

Sunnuntaiturnaus Kausalassa. Emme olleet ihan hereillä, joten tällä kertaa tappio Hattaroille 0-2 (12-25, 22-25). Kuitenkin kaksi voittoa 2-0 KaVesta ja Parikkalan Urheilijoista.

5.11.2016 Hamina

Kauden aloitus taas pelien osalta hirmuisen myöhäinen. Harjoitusmotivaatiotakin meinaa koetella kun ei pelejä ole ollenkaan. Onneksi ilmoittauduimme myös tällä joukkueella C-tyttöjen sarjaan, ja ison kentän turnauksia on ehtinyt olla jo kaksi tänä syksynä.

Turnaus käynnistyikin varsin tahmeasti häviten Hattaroille ekan erän selkeästi 15-25. Toisessa erässä saimme jo pienenkentän kuviot kohdalleen ja pelin omalle tasolle voittaen sen 20-25 ja myös kolmannen ratkaisevan erän 15-13.

Turnaus sujui mallikkaasti loppuun voitoilla 2-0 Kausalan Tikkareista ja Ruokolahden Rajusta.

Turnauksessa oli hyvää torunnat, vaikkei niihin oltu harjoituksissa panostettukaan, ilmeisesti ison kentän mukana tuomaa taitoa.