B-tytöt 2018-2019

B-tytöissä pelaavat:
Asikainen Maria, Jarvanne Maisa, Kylmälä Venla, Päärni Vilma, Salmikivi Nea, Seppälä Saija, Suuronen Hilla, Virkki Lotta ja Ylä-Kotola Helmi

Tulevat turnaukset: (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)(Paikkakunnat selviää aina edellisen turnauksen jälkeen)

VKO 39: Hamina tasoturnaus, VKO 41: Espoo, VKO 45:Kausala, VKO 48:, VKO 2, VKO 5, VKO 10: Aluemestaruusturnaus Su 10.3.2018, VKO 12: Välierät ja VKO 15: Finaalit

1.12.2018 Savitaipale

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme turnausjärjestäjän Lauritsalan kisan. Vaikka voitimme pelin 2-0 (25-23, 25-19) esitys oli aika vaisu ja peli ei lähtenyt oikein missään vaiheessa kulkemaan. Toisessa erässä Venla sai hyvän syöttöputken päälle jolloin alkoi muillakin uskoa näkymään omissa tekemisissä ja hyökkäyspelikin alkoi sujumaan.

Päivän vaikein matsi oli VanLeWhi:tä vastaan. Ensimmäinen erä oli pääsääntöisesti VanLen hallintaa, vaikka jossain vaiheessa erää vähän pystyimme räpistelemään hetken aikaa vastaan. Toisen erän alussa pääsimme vähän karkuun Maisan syötöillä tilanteeseen 7-3. Saimme myös keskihyökkäyksen toimimaan. Marja sai paljon passeja jotka hoiteli pisteiksi hyvällä prosentilla. Nean varmoilla syötöillä päästiin vielä loppuerässä karkuun pisteisiin 23-19.

Kolmannessa erässä peli yhä parani, lähinnä hyvien aloitussyöttöjen ansiosta, joista pääosan syötteli Maisa ja Nea. Hyökkäyksetkin alkoivat kulkemaan koko porukalta yhä paremmin. Peli oli jo aivan erinäköistä kuin Lauritsalaa vastaan. Arsi – VanleWhi 2-1 (14-25. 25-23, 15-9).2

Kolmas matsi olikin sitten meille jo suhteellisen helppoa. Voitto EsLe B2 2-0 (25-11, 25-15).

10.11.2018 Kausala

Synkkä päivä. Arsilta kaksi aloituskuusikon pelaajaa kuumeessa. Matkassa vaan kuusi pelaajaa, joista vielä yksi pelasi sormi murtuneena. Pika päätöksellä Helmistä tehtiin passari, ja hyvin Helmi selvisikin haasteesta. Passit olivat hyviä ja rauhallisia, ihan kuin olisi passihommia joskus harjoiteltukin tällä joukkueella, mutta valitettavasti ei. Helmi kyllä osoitti oivia passarin taipumuksia ja pitääkin pistää harkintaan mahdollinen passarin ura jatkossa.. Hyvä Helmi!

Muutoin peli oli varsin hapuilevaa. Meille niin vahva osa-alue, aloitussyötöt epäonnistuivat pahasti koko joukkueelta, eikä tavanomaisia syöttöputkia tullut juuri kenellekään. Myös vastaanotto ontui todella pahasti ja pallot sinkoilivat seinille, mikä ei todellakaan ole meille tavanomaista. Harjoittelemattomuus alkaa näkyä. Jos halutaan säilyttää oma taso tai mennä edes vähän eteenpäin, pitää treenata kolme kertaa viikossa. Kaikille ei edes toteudu se ihan minimiksi sovittu kaksi kertaa..?

Joka tapauksessa koko turnaus oli täysin voitettavissa, mutta tämä meni nyt näin ja nyt joudutaan hakemaan vauhtia alimmasta mahdollisesta poolista. Toivottavasti harjoitteluinto löytyy ja ei tässä voi kun todeta että toivottavasti uuteen nousuun..

13.10.2018 Espoo

img_20181013_161259__01

Espoon turnauksesta lohkovoitto, tytöt voittohuudossa!

 

Ensimmäisenä vastassa oli jo tuttu vastus tasoturnauksesta Lauritsalan kisa. Arsi vei tälläkin kertaa voiton ja vieläpä suhteellisen helpohkosti erin 2-0, pistein (25-21,25-16).

Seuraavaksi vastassa olivat tasoturnauksen lohko neloset, Puma tB2 ja viimeiseksi järjestävän seuran Espoo lentiksen EsLe 2. Ensimmäisessä ottelussa Saija pelasi liberoa ja näihin kahteen viimeiseen matsiin lähdettiin kokeilemaan pelaamista ilman liberoa, kaikkien päästessä näin myös kokeilemaan hyökkäyspeliä. Vastus ei kummassakaan matsissa ollut hirmuinen, siitä osoituksena esim. Nean syöttämät peräkkäiset 17 pistettä Espoota vastaan, toki muutama pelipallokin tähän sarjaan sisältyi, jotka pääosin Maisa takoi tarkasti rajaa pitkin kenttään.

Ottelutulokset Puma tB2 – Arsi 0-2(8-25,20-25) ja EsLe 2 – Arsi (8-25,16-25).

29.9.2018 Hamina Tasoturnaus

Tasonmittausturnaus tulevaa kautta varten pelattiin Haminassa neljän joukkueen välillä. Mukana olivat Arsi , KorPo, Raju ja LaKi

Ensimmäiseksi paikallisottelu KorPoa vastaan hävittiin suoraan 0-2 melkoisella sähläyksellä, saaden ainoastaan ekassa erässä 5 pistettä ja toisessa 8 pistettä. Tuntui ettei oikein mikään toiminut, eikä mikään ihmekään kun koko porukka oli tavallaan yhtä aikaa kasassa tässä turnauksessa ensimmäistä kertaa ja koko homma meni pelipaikkojen tutkiskelussa. Koko ottelu menikin kuin nopeutettuna ohitse, vieläpä vähän pikakelauksella.

Toiseen peliin Rajua vastaan mietittiin pelipaikkoja ja pelijärjestystä uudelleen. Homma alkoikin heti alusta toimimaan paremmin ja pelaaminen muistutti sitä omaa Arsin tasoa. Ensimmäisestä erästä makea voitto 25-21. Toinen erä lipsahti Rajulle, sillä tuudittauduimmeko tuohon ekan erän voittoon, kun emme saaneet oikein mitään aikaiseksi, tai ainakaan mikään ei oikein onnistunut. Kolmas erä alkoi jälleen Rajun hallinnalla, mutta puolten vaihdon jälkeen Arsin hyvillä syötöillä, pääsimme peliin mukaan ja erän johtoon. Loppuerä olikin erittäin tiukka, yleisöstäkin kuului kommenttia, että Arsilta puuttuu piste, tätä ei kuitenkaan koskaan pelin aikana saatu selville ja Raju vei tiukasti voiton 16-14. Sen verran jäi joiltakin hampaankoloon, että videolta tarkastettiin kolmannen erän kulku, ja sen mukaan Arsi johti Maisan syöttövuorolla kolmatta erää 15-11, eli jos kirjanpito olisi ollut oikeassa, voitto olisi ollut meillä.

Kolmas peli Arsille oli LaKia vastaan. Missään vaiheessa ei ollut erityisen tiukkaa ja siitä Arsille selkeä voitto 2-0.