2015 E-tytöt 1

KAUSI 2015-2016:

E-Tytöt 1: Haikka Annika, Halttunen Iisa, Kauppila Ada, Koivikko Sara, Niemi Sofia, Suntio Pihla, Suurnäkki Iines ja Tuononen Silina

Kevään turnaukset: Vko 4: Hollola, vko 10: Hamina, vko 13: Karhula ja finaalipelit vko 15: turnausjärjestäjä selviää myöhemmin sij. perusteella.

E-tyttöjen ottelutuloksia pääset seuraamaan:
http://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015esuomi&sarja=TET

Turnaukset:

12.12.2015 Helsinki:

Suuntasimme tällä kertaa turnaukseen Helsinkiin. Alkuun tytöillä oli havaittavissa väsymystä eivätkä pelit oikein luistaneet. mutta onneksi turnauksen loppua kohti pelit paranivat. Paljon oli hyviä yrityksiä, jotka olivat niin pienestä kiinni että olisimme saaneet vastustajan puolelle jatkopallot. Tytöt olivat innoissaan että voittivat VanLen joka on ollut joukkuesta yksi parhaimmista ja johtaa sarjaa tällä hetkellä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna, totesi tyttöjä ensimmäistä kertaa valmentanut Nita Parrio 🙂

21.11.2015 Hamina:

Tyttöjen pelit jatkuivat kotiturnauksella. Vastassa oli jo Vantaan turnauksessa tutuksi tulleet joukkueet Vantaan Lentopallo, Puma Tiikerit ja Leijonat sekä Arsin toinen joukkue. Tuloksena oli kolme voittoa ja yksi tappio. Tosin tuloksella ei taida olla merkitystä tässä vaiheessa tyttöjen ” lentisuraa ”,  päätellen  Annikan ja tyttöjen loppulorusta tappiopelin jälkeen ” Aamupuuro kesken jäi, siksi meille kävi näin ” . Ismokin kuunteli penkin päässä nöyränä tyttöjen neuvoja ja meillä kaikilla oli hauskaa.  Kiitokset kotijoukoille kanttiinin antimista ja kannustuksesta.

 

1.11.2015 Vantaa:

Tytöt aloittivat lentopallouransa todella vakuuttavasti harjoitusmäärään nähden. Osa pelaajista on kuulunut jo viimekaudella lentopallokerhoon, mutta suuri osa on myös vasta tänä syksynä aloittaneita. Kaikki turnauksessa mukana olleet pelaajat pelasivat uransa ensimmäisen turnauksen, saaden kokemusta ja ennen kaikkea hyvää oppia pelaamiseen.

E-tytöt 1 aloittivat erittäin vahvasti pelinsä voittamalla heti ensimmäisessä pelissä Puma leijonilta ensimmäisen erän ja heti perään myös toisen erän, joten saman tien oli ensimmäinen otteluvoitto taskussa. Tytöt voittivat myös keskinäisessä kamppailussa Arsi 2:sen. Vanle ja Puma tiikerit olivat parempia tälläkertaa. Tyttöjä valmensi Ismo Haikka.

Lopputurnaus Kausalassa 16.4.2016

Tytöt selvittivät hienosti tiensä Kausalaan Tiikerisarjan lopputurnaukseen. Olihan joukkueessa vasta syksyllä harkat aloittaneita 9-10 vuotiaita tyttöjä ja oli mukava havaita tyttöjen pelillinen kehitys. Iisa, Iines ja Sofia mm. pelasivat hienon talven ja ennenkaikkea se pelistä nauttiminen ja joukkuehenki oli silmiinpistävää. Pelit sujuivat Kausalassa todella hyvin ja pääsimme jopa välieriin Karhulan Veikkoja vastaan ja voitimme pelin 2-1, mutta Veikkojen valmentaja ei sitä sulattanut, vaan syytti minua väärästä peluuttamisesta ja vei asian kabinettiin ja vaati uusintaerää.

Tyttöjen pyynnöstä peluutin joukkuetta Veikkoja vastaan ensimmäisessä voittopelissä ns.kiertovaihdolla (  3+1, Annika, Sara, Ada ja Pihla ). Pihlan loukkaannuttua en vaihtanut yhtä pelaajaa hänen tilalleen, vaan kolmikko pelasi kolmannen erän kolmella pelaajalla. Siinä minun suuri syntini. Summa summarum, joukkueeseen kuuluvat pelaajat eivät saa voittaa pelejä Veikkojen valmentajan mielestä. En osannut kuvitellakaan, että joku voi ”vetää herneen nenään ” lasten peleistä.  Veikkojen joukkueeseen kuului kahdeksan pelaajaa, joista Kausalassa pelasi neljä. Yli-ikäiset ”jäivät” kotiin.

Arsin tyttöjen sijoitus oli lopulta neljäs. Hyvä tytöt, toivottavasti jatkatte kivan harrastuksen parissa .

Hyvää kesää ! T.Ismo