2015 C-pojat

img_0637_arsi_cp-1

Joukkueessa pelaavat kaudella 2016-17 : Taavi Suutari 20, Atte Wilen  21, Petri Hannola 14, Tomi Kuusela 19, Arsi Penttilä 24, Heikki Tirkkonen 26, Antti Harju 18 ja Eemeli Ohvo ( puuttuu kuvasta ).

Joukkuetta valmentaa Tero Harju

 

  2.10.2016 Vantaa

Uusi kausi avattu tasonmittausturnauksella Vantaalla. Joukkueessa oli heti ensimmäisessä turnauksessa hyvä syke. Uudet pelaajat Arsi ja Heikki otettiin hyvin vastaan ja joukkuetta täydennettiin yli-ikäisillä ( Matias, Oskari ja Tuukka ). Muut joukkueessa tällä kertaa mukana olevat olivat Antti, Petri, Taavi ja Tomi.

Päivän ensimmäisessä pelissä kohtasimme BV: n C-pojat voitto arsille 2-0. Kaikki pelasivat hienosti ja myös nuorempi kaarti Arsi ja Heikki saivat tulikasteensa josta selviytyivät oikein hyvin.

Toinen pelikin sujui arsin tahdittamana VanLea vastaan ja voitto selkeästi 2-0.

Turnauksen viimeisessä pelissä kohtasimme Puman jr joukkueen. Ensimmäinen erä selvähkösti arsilaisille.Erätauolla taisi hiipiä hyvän olon tunne ja kuvittelut helposta voitosta. Näin ei kuitenkaan käynyt ja Puma hienokseltaan johti erää lopun ratkaisupisteille saakka. Ratkaisevilla jatkopalloilla saimme käännettyä tuossakin ottelussa suoran 2-0 voiton arsille. Helpolla se ei kuitenkaan tullut.

Kolmen voiton myötä aloitamme SM-sarjaa C-poolissa. Haasteet seuraavassa turnauksessa ovat varmasti todella kovat mutta lähdemme rennoin mielin niitä kohti.

 

 

 

 

 

Kausi 2015-16

 

 

C-pojat 2015-16

 

 

Joukkueessa pelaavat kaudella 2015-16: Oskari Ahola 13, Petri Hannola 14, Matias Vairama 15, Niko Kylmälä 16, Tuukka Tähtinen 17, Antti Harju 18, Tomi Kuusela 19, Taavi Suutari 20 ja Atte Wilen 21.

Joukkuetta valmentaa: Tero Harju ja Sami Kylmälä

 

 

23.4.2016 Loimaa

 

Ajankohta oli haasteellinen, oli päällekkäisiä menoja ja sairasteluita. Joukkueen sitoutumisesta kertoo, että menoja järjesteltiin ja sairastelun jäljiltä vajaakuntoisetkin lähtivät mukaan turnaukseen. Arsilaisista mukana olivat: Oskari, Matias, Tuukka, Petri, Antti, Tomi ja Taavi. Turnauksessa oli mukana 6 joukkuetta, alkupelit pelattiin kahdessa 3 joukkueen lohkossa.

 

Ensimmäisessä pelissä vastustajana oli uusi tuttavuus Rikala Volley Dp. Pelin edetessä Arsin pojat heräsivät taistelemaan, mutta kolmannen erän ratkaisukohdassa vastustaja teki vähemmän virheitä ja voitti ottelun 2-1.

 

Toisessa pelissä vastustaja oli tuttuakin tutumpi East Volley Savonlinnasta. Kaikki kauden aiemmat kohtaamiset olivat päättyneet EV voittoihin. Ensimmäisen pelin lämmittelyn jälkeen Arsin pojat olivat liekeissä ja ottelu Arsille 2-0! Tällä pelillä varmistui pääsy lohkon kahden parhaan joukkoon ja paikka jatkopeleihin.

 

Välieristä voittajat etenevät finaaliin ja häviäjät pronssipeleihin. Arsin vastustaja oli 1. lohkon voittaja Humppilan Yritys, joka oli voittanut molemmat alkulohkonsa pelit C-max ja PuMa vastaan. Peli oli tasaista, Tero onnistui loistavasti katkomaan vastustajan syöttöputkia taktisilla aikalisillä ja pelaajavaihdoilla. Kauden parhaalla pelillä Arsi voitti tiukan ottelun 2-0.

 

Finaalivastustajaksi selvisi jo alkulohkossa kohdattu RV Dp. Arsin pojilla alkoi hieman tossu painaa pitkän päivän ja puolikuntoisten pelaajien väsyessä. Kauden parhaan turnauksen pelannut Arsi hävisi pelin 2-0, vaikka ajoittain pystyikin pistämään hyvin kampoihin.

 

Turnauksen peli-ilme oli iloinen! Jokaiselle pelaajalle tuli runsaasti onnistumisia ja joukkue on kehittynyt kauden aikana todella paljon. Tästä on hyvä jatkaa kesäharjoituksiin ja tulevaan kauteen.

 

Taavi ja Simo

 

 Aluemestaruus turnaus 12.3.16 Kouvolassa

 IMG-20160318-WA0000

Arsin C-pojat pääsivät yli-ikäisyys säännön puitteissa pelamaan aluemestaruuksista sijoista 1-4 Kouvolaan. Joukkueet Kouvolan turnauksessa olivat KorPo, KeiKa ja VanLe.

Etukäteen ajateltuna päivästä oli tulossa tiukka ja jokaisesta pisteestä saisi taistella.

Ensimmäinen peli meni aamu-unisen joukkueen heräillessä:  KorPolle voitto 2-0. KorPolla oli huikeita yksilö ja joukkuesuorituksia. Etenkin Ville Huoposen hyppysyötöt jäivät mieleen.

Toisessa pelissä Arsin vastustajaksi saatiin VanLe. Etukäteen ei pisteitä jaettu ja kaikki pisteet pelattiin tiukalla asenteella ja loppuun saakka. Ensimmäinen erä Arsille 25-15. Toisen erän alkuun saatiin jo hyvä pistekaula, jonka Vanle kuroi kiinni. Tilanteessa 23-19 ajateltiin jo katsomon puolella, että kaksi pistettä riittää, mutta ei. VanLe otti johdon kiinni aina piste kerrallaan, kuitenkin niin ettei Vanlella ollut yhtään eräpalloa. Tiukan  ja pitkän erän lopuksi pilli soi 29-27 tilanteessa ja Arsille puhdas voitto. Pojilla oli hyvä pelihuumori, ja tavoitteena voitokkaan VanLe- pelin jälkeen oli kaataa myös Keika :). Valitettavasti tuo hyvä uho ei tuottanut tulosta ja Keika kaatoi Arsin puhtaasti 2-0.

Turnauksesta tuotiin kotiin pronssimitalit. Joukkueessa pelasivat Matias Vairama, Oskari Ahola, Tuukka Tähtinen, Petri Hannola, Taavi Suutari ja Antti Harju.

Turnauksen parhaina pelaajina palkittiin KorPosta Ville Huoponen, Keikasta Ville Kattelus, Arsista Petri Hannola ja Vanlesta Santeri Surakka

-Katri –

Sunnuntai 14.2.16 ( Pooli 6 E3 )

Turnaus alkoi poikkeuksellisesti Savonlinnalaisen East Volley:n ilmoittaessa poisjäännistään sairastumisten takia. East Volleyn pelit tuomitaan sääntöjen mukaan hävityiksi ja niinpä kaikilla pelaavilla joukkueilla oli yksi voitto taskussa jo ennen pelien alkua. Arsin lisäksi pelaamassa olivat Mikkelin passarit ja Karkkilan Pojat. Molemmilla vastustajilla oli mukana yli-ikäisiä pelaajia, kun Arsilla taas oli alaikäisiä.
Ensimmäinen peli oli Arsi – Mikkelin Passarit. Arsi ei ollut ensimmäisessä erässä ihan hereillä ja erä Passareille 6 – 25. Toisessa erässä Arsin otteet olivat jo huomattavasti parempia, mutta omia virheitä tuli vieläkin liikaa ja erä vastustajalle 14 – 25 ja koko peli Passareille erin 0 – 2.
Toinen peli oli vierailijoiden keskinäinen Passarit – KaPo. Harmittavasti ensimmäisen erän lopussa KaPon pelaaja loukkasi nilkkansa, eikä pystynyt enää pelaamaan. KaPo jatkoi 5 pelaajalla ja taisteli itselleen 1 – 2 voiton.
Viimeinen peli oli Arsi – KaPo, mihin KaPo joutui lähtemään 5 pelaajalla loukkaantumisen takia. Tämä oli Arsilta ajoittain jo parempaa peliä, mutta omia virheitä tuli vieläkin liikaa. Ottelu meni KaPolle 0 – 2 (18 – 25, 15 – 25). Positiivista oli poikien pelihuumorin säilyminen, vaikka välillä saattoi tuntua ettei mikään onnistu.
Tästä on hyvä jatkaa joukkueena eteenpäin ja sijoituspeleihin.
-Simo Suutari-

 

Lauantai 23.1.16 ( Pooli 5 e3 ) Järjestäjä PuMa 2. Helsinki Puistola

Ensimmäinen peli aamupäivällä 10.30 Arsin pojilla vastaan PuMa 2 käynnistyi hyvin.

Kuviot selkeästi paremmin hallussa kuin vastustajalla.

Tulos sen mukainen, Arsille voitto 2-0 eräpisteet: 1-erä 25-14, 2-erä 25-7.

Toinen peli Arsi vastaan LaKi. Arsin pojat hallitsivat eriä hyvin kokeneempina alusta loppuun.

Rauhallista, selkeää ja hyvää peliä. Vastustajalle ei paljon pisteitä annettu, Arsille voitto 2-0

eräpisteet: 1-erä 25-9, 2-erä 25-8.

Päivän paras peli oli Arsi vastaan Evjr, jossa nähtiin hyviä, vahvoja hyökkäyksiä niin keskeltä kuin laidoista.

Varsinkin ensimmäisessä erässä pojat olivat liekeissä. Joka osa-alueilla pelaajilla oli hyviä onnistumisia.

Toinen erä oli hyvää taistelua, mutta pienet virheet kuitenkin koituivat Arsin tappioksi.

Kolmatta ja ratkaisevaa erää hallitsi Evjr.

Arsilaisilla ei riittänyt vielä eväitä Savonlinnalaisten kukistamiseen, mutta odotellaan seuraavaa kohtaamista. Voitto Evjr:lle 2-1 pistein 22-25, 25-18, 15-11.

Seuraavaksi kotiturnaus Haminassa 14.2.

Tuula ja Matias

Sunnuntaina 10.1.(Pooli 4 E3) suuntasimme kahdeksan pelaajan, kahden valmentajan ja kolmen kannustaja vanhemman joukolla Vantaalle. Turnauksen järjestämis vuoro oli VanLe:lla. Turnaus pelattiin Vantaan ammattiopisto Varian hallissa, jossa on vain yksi kenttä käytettävissä.

Arsin pelit alkoivat klo 11.30 Savonlinnan EVjr joukkuetta vastaan. Liekö pojilla ensimmäisessä erässä vielä unihiekkaa silmissä vai jäsenissä matka puutumista ja pisteet EVjr:lle 25-15. Toiseen erään unelma alku ja nopeasti Arsille johto 20-10, mutta EVjr:n aikalisän jälkeen ei oikein saatu pelirytmistä kiinni ja Savonlinnan joukkue eteni aina eräpalloon asti. Tiukan taiston jälkeen erävoitto hienosti Arsille pistein 28-26. Kolmas erä eteni puoliväliin asti tasaisesti, mutta lopulta pisteet Savonlinnan joukkueelle 15-8.

Toisessa ottelussa vastaan tuli KaPo Karkkilasta. Ensimmäisessä erässä Arsi oli vastaanottavana joukkueena ja erä nopeasti KaPo:lle 25-9. Toisessa erässä alkoi Arsinkin poikien peli jo kulkea ja kamppailun jälkeen pisteet Kapolle 25-22.

Seuraavana olikin vuorossa kahden pelin mittainen tauko. Poikien äänekkäästäkin vastustuksesta huolimatta vietiin pojat kävellen puolen kilometrin päässä sijaitsevaan Myyrmannin ostoskeskukseen. Ruokailu BurgerKingissä, karkkiostokset matkaan ja kävellen takaisin hallille.

Liekö syynä hampurilaisista, ranskalaisista ja limsasta saatu energia vai reipas kävely pakkassäässä, mutta viimeisessä ottelussa poikien peli alkoi kulkea. Erät tämän turnauksen voittajaa VanLen joukkuetta vastaan sujuivat melko tasaisesti ja tappio harmittavan tiukasti numeroin 25-21 ja 25-22.

Seuraavaksi katseet kohti Puistolaa jossa kahden viikon päästä pelataan seuraava turnaus.

 

Milja

 

12.12. Pooli 3 F3 Viimeinen turnaus Savonlinnassa EastVolley junioreiden vieraana ennen joulutaukoa.

Turnauspäivästä oli tulossa jo etukäteen pitkä. Matkakeli oli hyvä. Lähtö Salelta klo 8 ja illalla kotiin palattiin 20.30. Vastustajina oli jo aiemmin syksyn aikana kohdatut KoiKu Forssasta, LaKi Lappeenrannasta ja EVjr Savonlinnasta. Ensimmäisessä pelissä kohtasimme forssalaiset. Ottelun ensimmäinen erä oli yhtä jännitysnäytelmää. Erän alussa forssalaiset repäisivät jo 4 pisteen kaulan, ja sitä sitten lähdettiin takaa-ajamaan. Erä tiukasti forssalaisille 26-24. Toiseen erään Arsilaiset panivat itsensä hienosti likoon, ja pelasivat monia huippupitkiä palloja. Tasaisen väännön lopuksi erä Arsilaisille 25-22. Kolmanteen erään Arsilaiset saivat uuden vaihteen päälle ja keskihyökkäys puri hienosti. Erä meille 15-5. Ottelu siis 2-1.

Toinen peli  LaKia vastaan oli heti ensimmäisen perään ja Arsilaisten hyvä vire jatkui. Ottelu oli melko yksitoikkoista ja enimmäinen erä Arsille 25-5. Toisessa erässä näkyi tuudittautuminen hyvään oloon ja LaKilaiset tuplasivat pisteensä. Ottelu kuitenkin meille puhtaasti 2-0.

Kahden pelin jälkeen Arsilaisilla oli ruokatauko ja kahden tunnin odotus seuraavaan peliin. Etukäteen oli jo tiedossa EVjr-poikien tasaisuus. Tasaisuutensa ansioista voitto EVjr 2-0 (erät 25-17 ja 25-15). Ottelussa nähtiin Arsilaisten osalta hyvää taistelutahtoa ja tiukkoja pitkiä palloja. Poikien pelihenki oli hyvä. Tästä kahden pelin voitosta ja turnauskakkosen paikasta on hyvä nousta taas E3 pooliin ja joululomalle. Huutosakkiakin oli kiitettävästi matkalla, nuorin 3kk:)

HYVÄÄ JOULUA KOKO JOUKKUEELLE JA KAIKILLE ARSILAISILLE!

Tammikuussa ensimmäinen turnaus on jo heti loppiaisen jälkeen 9.1.2016 Vantaalla. /Katri

21.11. Pooli 2 E3 kotiturnaus Haminan liikuntahallilla. Osallistuvat joukkueet VanLe, Rikalavolley, Savonlinnan East Volley ja kotijoukkue Arsi. Kaikissa pelaamissamme otteluissa vastustaja oli hieman parempi ja vierailijoille voitot suoraan 2-0. Kuitenkin esim. Rikalaakin vastaan olimme molemmissa erissä hyvin pelissä mukana aina noin erien puoleenväliin saakka. Rikala voittikin turnauksen ja nousi ylempään lohkoon seuraavassa pooliturnauksessa. Tämä antaakin uskoa joukkueellemme että meilläkin on mahdollisuuksia parempiin tuloksiin kuin mihin nyt pystyttiin. Seuraavassa turnauksessa haetaankin vauhtia sitten taas alemmalta tasolta. Vastaan tulee tuttuja joukkueita ja voittojakin taas joukkueellemme odotellaan.

1.11. Pooli 1 F3 turnauksen järjestäjänä Koijärven Kunto ( KoiKu ).  Turnaukseen osallistuivat Lauritsalan Kisa (Laki), Vammalan Lentopallo (C-Max2), KoiKu järjestävänä ja Arsi. Ottelut Arsin osalta sujuivat nyt hienosti. Ensimmäisessä matsissa kaatui LaKi selvästi 2-0. Toisessa ottelussa vastaan tuli C-Max2. Arsin pojat pelasivat hyvin ja veivät ottelun aina kolmanteen erään ratkaistavaksi. Toisen ja kolmannen erän välisellä tauolla joukkueesta huokui tyytyväisyys olimmehan voittaneet Vammalalta yhden erän (hienoa). Kolmannessa erässä jäimme kuitenkin heti alussa altavastaajiksi ja C-Max saikin vietyä sen helponlaisesti  voittaen näin ottelun 2-1. Kolmannessa pelissä vastustajaksi asettui turnauksen järjestäjä KoiKu. Lievä hyvänolon tunne Vammalalta voitetun erän jälkeen näkyi ja pojat hävisivätkin ensimmäisen erän. Toiseen erään joukkueemme syttyi jälleen hyvään taisteluun ja sai korjattua erävoiton kotiin. Kolmas eräkin kulki Haminalaisten tahtiin ja näin saavutettiin turnauksessa toinen voitto erin 2-1. Kolmen viikon päästä näyttäisi tulevan järjestettäväksi kotiturnaus joten sitä kohti.

3.10. tasonmittausturnaus järjestäjänä KeiKa. PuMa-Arsi 2-0, Arsi-KorPo 0-2, VanLe-Arsi 2-1 ja Arsi-KeiKa 0-2. Kauden ensimmäisessä turnauksessa joukkueet mittaavat tasoaan suhteessa muihin ja näiden perusteella määräytyy ensimmäisen pooliturnauksen lohkojako. Turnauksessa KeiKa ja KorPo osoittautuivat meille liian koviksi vastuksiksi ja näille molemmille hävittiinkin selkeästi suoraan 2-0. PuMan ja VanLen kanssa käytiinkin jo sitten tasaisempia kappailuja. Molempia joukkueita vastaan oli hyvät mahdollisuudet ottaa jopa voitot mutta vielä ei ollut niiden aika. VanLelta kuitenkin vietiin erä ja se antaa uskoa että molemmat joukkueet on kauden aikana voitettavissa mikäli samoissa lohkoissa kamppailemme. Kausi on siis aloitettu ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia turnauksia.