D-pojat

D-pojat 2015-16

Joukkueessa pelaavat kaudella 2015-16: Antti Harju 18, Tomi Kuusela 19, Taavi Suutari 20 ja Atte Wilen 21.

Joukkuetta valmentaa: Tero Harju

Arsi-03 kausi käynnistyi PuMa-Volleyn järjestämällä aluemestaruus-sarjan osaturnauksella. Sarja on jaettu kahteen lohkoon ja Arsin-03 kanssa samassa lohkossa pelaavat VanLe Tykit, PuMa Nucl 34R ja Puma Titan. Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme VanLen, josta saimme punnerrettua voiton suoraan 2-0. Toisessa ottelussa vastaan asettui PuMa Nucl 34R. Ottelu oli tiukkaakin tiukempi ja vasta kolmanessa erässä Arsilaiset joutuivat antamaan periksi sekä toteamaan vastustajan etevämmäksi eräluvuin 2-1. Kolmannessa pelissä kohtasimme Puman toisen joukkueen ja siinä Arsin pojat osoittivat paremmuutensa selkeästi 2-0. Sarjassa Arsin-03 joukkue otti piikkipaikan. Samoissa pisteissä tosin on VanLe ja PuMa Nucl 34R mutta Arsin hävittyä turnauksessa vain kaksi erää on piikkipaikka meidän pojilla.

7.11. Kotiturnaus Neuvottomassa
Ensimmäisessä pelissä kohtasimme VanLen joukkueen. Ottelun alku oli Arsin pojilta hermostunutta ja VanLe johtikin peliä aina erän puoleen väliin saakka. Poikien päästyä viimein johtoasemaan ei siitä enää luovuttu ja erävoitto Arsilaisille. Toinen erä oli jo selkeää poikien hallintaa ja otteluvoitto Arsille suoraan 2-0.
Toisessa pelissä vastaan asettui PumaNucl34R. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä, Arsilaiset pääsivät kuitenkin niskanpäälle ja näin erävoitto kotiin. Toista erää hallitsimme hienokseltaan ja pääsimme jo muutamaan eräpallotilanteeseenkin. Kantti ei kuitenkaan kestänyt ja Puma vei erävoiton. Kolmas erä kuitenkin voitettiin ja näin koko ottelu 2-1 Arsille.
Kolmas peli oli selkeää Arsin hallintaa. Pojat eivät antaneet Puman Titan joukkueelle mitään mahdollisuuksia ja voittivatkin ottelun selkeästi 2-0.
Pelit sujuivat hienosti mutta kehitettävääkin vielä on ja näihin asioihin kiinnitetään huomiota tulevissa harjoituksissa.