B-pojat 2016-2017

 

img_0630_arsi_bp

 Joukkueessa pelaavat kaudella 2016-17: 13 Oskari Ahola, 14 Petri Hannola, 5 Eetu Mäkelä, 17 Tuukka Tähtinen, 10 Ville Tjeder, 7 Leevi Suutari, 3 Ville Harju, 15 Matias Vairama ja Severi Suntio (PUUTTUU kuvasta)

Joukkuetta valmentaa:  Siro Holviala

Rovaniemi 25.3.2017

Arsin B-pojille toteutui pisin mahdollinen pelimatka Rovaniemelle NaPa2 vieraaksi kauden toiseksi viimeiseen turnaukseen 25.3. Pitkä pelimatka ei kaikkia innostanut, mutta onneksi löytyi 6 sitoutunutta pelimiestä, kiitos siitä heille.

Matkaan lähdettiin pikkubussilla perjantaina 14:30 Leikarilta eli heti kun kouluista ja töistä ehdittiin. Yöksi matkasimme Kiiminkiin Oulun seudulle. Rennon iltapalatuokion ja iltatoimien jälkeen pääsimme ansaitulle levolle. Aamupala odotti pelaajia klo 7 ja reippaasti peikkomaiset pelaajat valuivat pöytään. Pelaajat suoriutuivat sujuvasti aamutoimista ja auto lähti aikataulun mukaisesti klo 8 kohti Napapiirin koulua.

Turnauksessa oli 5 joukkuetta: NaPa2 (Rovaniemi), VirtVe (Virrat), LeJy (Lempäälä), LiVo (Liperi) ja Arsi. Pelit pelattiin kahden vierekkäisen koulun saleissa, kahdella kentällä yhtä aikaa. Arsilla oli ensimmäisellä kierroksella huilivuoro ja tämän jälkeen kaikki 4 peliä peräkkäin välillä koulua vaihtaen.

Ensimmäinen peli oli tuttua LeJy:ä vastaan. Peliin lähdettiin vakiomiehityksellä, Taavi passarina, Leevi ja Matias yleispelaajina, Ville T ja Oskari keskitorjujina sekä Tuukka hakkurina. Peli oli tiukkaakin tiukempi molempien onnistuessa ja pelatessa vauhdikasta lentopalloa. Ensimmäisessä erässä molemmilla oli mahdollisuutensa ratkaista peli omilla eräpalloillaan, Arsi kuitenkin näytti henkisen vahvuutensa ja käänsi erän voitokseen numeroin 28 – 26. Toisessa erässä peli jatkui tasaisena. LeJy pääsi erän lopulla jo muutaman pisteen karkumatkalle, mutta Arsin pojat paransivat ratkaisujaan ja hoiteli erän 25-23.

Seuraavassa pelissä vastaan asettui LiVo, jolla oli kokoonpanossaan pari C- ja pari yli-ikäistä pelaajaa. Kokeilimme pelissä hieman uusia kokoonpanoja, ensimmäisessä erässä Leevi oli keskitorjujana, Oskari hakkurina ja Tuukka yleispelaajana. Peli toimi yllättävän ihan hyvin ja karkasimme reiluun johtoon. Ehkä tuli jo hyvä olo ja LiVo pääsi mukaan peliin, erä kuitenkin Arsille selvin numeroin 25-19. Toisessa erässä passarina hääri Oskari, Taavi ja Leevi yleispelaajina, Matias ja Ville T keskareina sekä Tuukka hakkurina. Erä hoidettiin kotiin 25 – 15, vaikkei kuviot olleetkaan aina kohdallaan.

NaPa2 vastaan lähdettiin normimiehityksellä. Vastustaja aloitti vahvasti ja karkasi jo usean pisteen johtoon. Arsi sai pelijuonesta kiinni ja otti piste-eron kiinni piste pisteeltä ja meni johtoonkin. Arsilla taisi olla ensin eräpallo, NaPa2 taisteli ja eräpalloja oli molemmilla, mutta erä NaPalle 28 – 26. Toiseen erään vastustaja nimesi miehistöön pelaajia, keitä ei edes ollut ja vain 1 pelaaja oli aiotulla paikalla. Tuomari kuitenkin päätti, että vastustaja saa jostain syystä nimetä uuden miehityksen. En lähtenyt asiaa suuremmin protestoimaan, vaikkei sääntöjen mukaan toimittukaan. Arsi lähti samalla miehityksellä, virheitä tuli kuitenkin vähän liikaa ja erä kaverille melko selvästi 25 – 18.

Turnauksen kaikki kärkisijat olivat vielä auki ennen viimeisiä pelejä, kun joukkueet olivat pelanneet ristiin. Ekassa erässä Matias toimi hakkurina ja Tuukka yleispelaajana, muutoin peli pelattiin normimiehityksellä. Pelien rasitus, vaihtomiesten puute ja neljäs peli putkeen vaikuttivat selkeästi omien virheiden lisääntymiseen. Peli aaltoili melko tasaisena, mutta molemmat erät VirtVe:lle (25 – 17, 25 – 19).

Turnauksen pelien ja tuloksen perusteella voi todeta joukkueen menneen isoja harppauksia eteenpäin. Kaikilla pelaajilla oli huippusuorituksia ja kykyä pelata useammalla paikalla. Näin pitkässä turnauksessa on todella vaikeaa keskittyä neljässä pelissä peräkkäin, mutta sekin sujui AM-turnausta paremmin!

-Simo-

 11.3.2017 Etelä-Suomen aluemestaruusturnaus Parikkalassa

Aluemestaruuksista pelasivat  tällä kertaa KorPo, PaU, KeiKa, PuMa ja Arsi. Arsin ensimmäiseksi vastukseksi tuli KeiKa. Arsin pojat olivat hyvin latautuneita ja hereillä heti ottelun ensimetreiltä lähtien, erä kuitenkin KeiKalle  19-25. Toisessa erässä nähtiin vieläkin keskittyneempi joukkue ja taisteltiin aina jatkopisteille sakka. Erä 24-26 ja ottelu kuitenkin KeiKalle.

Toisen pelin  alku Korian Pontta vastaan oli erittäin latautunutta ja hyvää, mutta siihen se peli-ilo sitten katosikin. 25-17 , 25-14 tappoi Korpolle.

PaU oli seuraava vastus, ja heidän kovat syöttönsä (25-10, 25-16)  – tappio.

Viimeisessä pelissä olisi vielä ollut mahdollisuuksia, jopa voittoon (näin katsojana) mutta erähäviö Pumaa vastaan  21-25,  ja viimeinen erä 14-25  hieman hengettömässä ja alistuneessa olotilassa.

Aluemestaruudet ovat nyt jaettu ja aluemestariksi löi itsensä Keika , paras pelaaja Ville Kattelus, toiseksi PaU, paras pelaaja Aleksi Muukkonen, kolmanneksi Korpo  ja Saku Lindroos.

Joukkueen pelireissussa mukana oli Leevi, Taavi, Ville T, Oskari, Matias, Tuukka ja Petri. Valmentajana Simo joka teki taktisilla aikalisillään ainakin neljä pistettä.:)

-Katri-

11.2. POOLI 5  E2  Hamina ( Neuvoton )

Turnaukseen osallistui kolme joukkuetta LeJy, Maskun Kataja ja Arsi. Päivän ensimmäisessä pelissä kohtasimme LeJyn. Ensimmäinen erä Lempäälälle 25-23 toinen 25-22 ja kolmas 25-20. Ottelun voitto vieraille suoraan 3-0. Pelissä oli paljon hyvää mutta myös kehitettävää. Nostopeli ontui ehkä kaikkein eniten ja sen kehittämiseen tulee jatkossa syventyä entistä tarmokkaammin.

Toisessa pelissä vastustaja oli Maskun joukkue ja tuossa pelissä oli kotijoukkueella kasvojen pesun paikka. Ensimmäisessä erässä peli kulkikin hyvin ja kaikki mahdollisuudet erävoittoon olivat olemassa. Kotijoukkue olikin koko erän hieman niskan päällä lähes loppuun saakka. Erässä edettiin kuitenkin jatkopalloihin ja niissä maskulaiset vetivät pidemmän korren voittaen erän 26-28. Ensimmäisen erän tappion myötä kotijoukkueen päät taisivat hieman painua ja niinpä maskulaiset veivät kaksi seuraavaakin erää pistein 19-25 ja 17-25.

Kaiken kaikkiaan turnauksessa tuli esille, että kaikkia osa-alueita pitää edelleen hioa ja kehittää. Kaikki saivat peliaikaa ja hyvän päivän sattuessa kaikille olisi molemmat pelitkin ollut voitettavissa. No jäipähän seuraavaan turnaukseen tavoiteltavaa. Niin ja ”HARJOITUSINTOA” joka pojalle sillä se on ainoa tie taitojen ja joukkueen yhteispelin paranemiseen.

-Tero-

Ylöjärvi 21.1.2017

Haminan Arsin B-pojat päättivät jatkaa samalla kokoonpanolla kevääseen saakka, Eli saamme pitää Yli-ikäisen Villen riveissämme. This Paatos johti siihen, Että seuraavassa pooli-turnauksessa pelaisimme JOKA tapauksessa alimmassa E-poolissa.

Turnaukseen lähdimme 7 Pelaajan ja kuljettaja / Valmentaja voimin. Matka Ylöjärvelle OLI ihan kohtuullinen, Sopiva yhden pysähdyksen taktiikalle. Perille saavuimme Reilun Tunnin ENNEN Pelin alkua ja aloitimme valmistautumisen ulkoilemalla ja avointa Koulun ovea etsien.

Ensimmäinen vastustaja OLI tuttu KIU Kiteeltä. 1. erässä peli pyöri kohtuullisesti, vaikeuksia OLI nostoissa ja teimme Paljon syöttövirheitä. Pelihuumori säilyi hyvänä ja se näkyi toisessa erässä onnistumisina. Syötöt alkoi kulkea Mika käänsi painopisteen meille. Jatkoimme 3. Eran samaan tahtiin. Pyöritimme pelimiehitystä antaen Kaikille peliaikaa ja vähän Uusia roolejakin.

Toinen peli OLI HETI ensimmäisen Jälkeen ja vastustajana OLI MYÖS tuttu Salon Viesti. Peli OLI tasaista vääntöä ja johtopaikka vaihtui useampaan kertaan. Molemmilla joukkueilla OLI Hyviä syöttäjiä. Valitettavasti meillä OLI Vähän vastustajaa enemmän vaikeuksia nostoissa ja peli Viestille Hyvän taistelun Jälkeen 2-0. Taas kokeilimme Rohkeasti harvemmin käytettyjä rooleja, mutta EI peli niihin Kaatunut. Sitten olikin Edessa Kahden Pelin Tauko ja ansaittu ruokailu!

Viimeinen peli olikin turnauksen viimeinen peli. Tauolla Tuukalle iski migreeni, Eika han ollut varma pelikunnostaan. Pelia odotellessa pojat kävivät ulkoilemassa ja herättelemässä itseään. Jouduimme lähtemään peliin Ilman vaihtomiehiä. Ensimmäisessä erässä teimme runsaasti helppoja virheitä, emmekä saaneet taistelua aikaiseksi. Toiseen Erään joukkueemme ryhdistäytyi ja antoi Ylöjärven Ryhdille kelpo vastuksen, vaikkei se ihan voittoon riittänytkään.

Tasta suunnataan hyvillä mielin seuraavaan turnaukseen.

-Simo-

Kitee 10.12.2016

Matkaan LAHTI 8 pelaajaa, Valmentaja Kilu ja Kolmen hengen huoltotiimi. Matkaan lähdettiin 07:30 Neuvottoman Salelta. Ruokailimme jo menomatkalla, jotta Energiaa riittäisi kahteen Kolmen Eran peliin. Vastustajat olivat Uusia, mutta Heitä ehdimme tarkkailla Hieman ENNEN omien pelien alkua.

LiVolla näytti olevan joitain Melko kovakätisiä kavereita, joista OSA osoittautuikin Yli-ikäisiksi. Yli-ikäisiä SAA käyttää 2 Yli-ikäistä / peli. Livo osoittautui Hieman epävarmaksi joukkueeksi ja Hieman tahmeallakin pelillä saimme 3-0 Voiton. Arsi pelasi Melko varmasti ja tasaisesti. Meidän hyökkäystehot olivat kuitenkin pitkälti yleispelaajien varassa. Syöttövirheitä tuli jonkin Verran, mutta vastaavasti ässäsyöttöjä Saman Verran.

KIU voitti Livon ja OLI näin Ollen päävastustajamme turnauksessa. Ensimmäisessä erässä OLI jäänyt Hieman käsijarru päälle Livo-Pelin jäljiltä. Tilanteen ollessa jo 24-19 vastustajalle Arsi ryhdistäytyi, Otti Pallon POI-kohteet ja alkoi taistella. Virheettömän syöttöputken ja murhaavan tehokkaiden hyökkäysten ansiosta Arsi nousi rinnalle. Arsin syöttöjä saattoi häiritä vastustajan Pelaajan hoitotoimien aiheuttama Tauko. Onneksi kyseessä: ei ollut vakavampi loukkaantuminen ja loukkaantunut pelaaja pystyi pelaamaan Pelin loppuun saakka. Tiukan taistelun Jälkeen erä tuli Arsille 28 – 26. Vastustajan selkäranka Taisi napsahtaa, KOSKA Arsi karkasi Melko Helposti voittoihin seuraavissa erissä vai paraniko Arsin peli 2. ja 3. erässä ..?

Joukkueen Kantti Kesti hienosti KIU Pelin ensimmäisen eran raastavien ratkaisupallojen kohdalla ja pystyimme pelaamaan monta pallorallia virheettömästi. Valmentajan rauhoittavat ja hyödylliset ohjeet loivat pelaajille Oikean tunnetilan ja pelaajat kiittivät valmentajaa ottamalla erävoiton. Hieno nousu antoi itseluottamusta, joukkue kasvoi henkisesti ja on entistä valmiimpi tuleviin koitoksiin.

Leevi, Taavi ja Simo

19.11. Raisio D-pooli

Raisioon lähdimme Seitsemän Pelaajan voimin. Liikaa Pelaajia EI Siis ollut matkassa. Ryhmä OLI kuitenkin tasainen ja Yhtenäinen ja TÄLLÄ ajattelimme turnauksessa pärjäävämme.

Ensimmäisenä vastassa Koria ja peli lähtikin käyntiin tasaisissa merkeissä. Aina kymmeneen pisteeseen saakka Olimme erässä hyvin Alone mutta sitten tuli jonkin sortin lamaannus ja Koria vei Eran 25-11. Toiseen Erään yritimme löytää Uuden vaihteen. Koria karkasi kuitenkin HETI ensimmäisistä palloista Alkaen ja vei Eran selkeästi 25-9. Koko ottelu Korialle 2-0.

Toisessa Pelissä kulki jo Hieman mallikkaammin, vaikka hävisimmekin Loimulle Suoraan 2-0. Eräpisteitä kertyi kuitenkin 19 ensimmäisessä ja 15 toisessa.

Päivän viimeisessä koitoksessa kohtasimme Salon Viestin joukkueen, jonka edellisessä turnauksessa Kotona voitimme. Otteluun yritimme kovasti tsempata joukkuetta, olihan kyseessä Päivän viimeinen peli. Ensimmäiseen Erään EI kuitenkaan Hyvästä yrityksestä huolimatta löytynyt Parasta terää ja erä Salolaisille 25-14. Toinenkin erä näytti menevän selvästi Viestille kunnes viimein poikamme löysivät taisteluvireen. Mikään EI kuitenkaan auttanut ja Salo voitti toisenkin Eran kuitenkin turhaan 25-23.

Turnauksessa jäimme viimeisiksi ja vauhtia Haetaan näin Ollen E-poolista.

29.10. Hamina (Neuvoton), E-pooli

Kauden ensimmäinen pooli-turnaus pelattiin Neuvottoman liikuntahallilla. Turnauksessa Alone Puma Helsingistä, Lempäälän Jyry, Salon Viesti ja Arsin B-pojat.

Turnauspäivän ensimmäisessä Pelissä arsilaiset saivat vastaansa Puman joukkueen. Ottelun alku kulki kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa. Puolessavälissä erää saivat Pumalaiset kuitenkin otteen haltuunsa ja veivät Eran 25-20. Toiseen Erään yritimme Saada peliämme parannettua. Hyvästä yrityksestämme huolimatta Puma OLI kuitenkin Parempi ja vei toisenkin Eran lukemin 25-20. Koko ottelu Puman hyväksi 2-0.

Kahden Pelin pituisella tauolla pojat latasivat itseään kuka mitenkin (syöden ja leväten). Tauolla haettiin pukuhuoneeseen MYÖS hiustenleikkuukone, olihan viimeisissä harkoissa ollut puhetta Että Jos kaikissa peleissä Tulee nokkaan ”Tukka lähtee”. Lieneekö leikkurin tuonnilla ollut osuutta mutta viimeisiin peleihin löytyi Todella Hyvä pelihuumori.

Päivän toiseen peliin Valmentaja Teki Pieniä kokoonpano muutoksia ja ne näyttivät onnistuneilta. Lempäälän pojat laittoivat kyllä ​​hyvin kampoihin mutta kotijoukkueemme hallitsi hienoisesti Eria ja voitti molemmat ERAT 25-23. Tiukkojen vääntöjen Jälkeen ottelun Voitto Siis arsilaisille 2-0.

Viimeisessä pelissämme kohtasimme Salon joukkueen ja Ilman paineita pelannut joukkueemme (Tukka säästyi) vei Pelin Suoraan 2-0, erin 25-19 ja 25-20.

Arsin pojille turnausvoitto ja nousu D-pooliin formula vastustajana mm. Korian Ponsi. KAIKKI pojat pelasivat hienosti ja KAIKKI saivat MYÖS peliaikaa. Valmentajalta MYÖS kiitettävää toimintaa Oikein ajoitetuilla aikalisillä ja rauhoittavilla puheillaan. Järjestelyt turnauksessa toimivat MYÖS moitteettomasti.

-Tero-

Arsin B-pojat ovat harjoitelleet Syksyn aktiivisesti ja hyvällä asenteella. Kauden Ensimmäiset pelit olivat lauantain 8.10. Korialla, vastassa olivat tutut joukkueet Korian Ponsi ja Parikkalan Urheilijat. KOSKA turnauksessa OLI turha 3 joukkuetta, KAIKKI pelit olivat 3-eräisiä. Joukkueessa on tapahtunut melkoisesti muutoksia viime Kauden Jälkeen, joten tunnelmat olivat Hieman jännittyneet.

Ensimmäinen peli OLI rakasta vihollista KorPoa ennakkoratkaisun. Joukkueen ensimmäiseksi peliksi Kuviot olivat hyvin kohdillaan, taisteluasenne OLI hieno ja pisteitäkin kertyi melkoinen Maara, viimeisessä erässä jo 20. Peli Siis KorPolle 3-0.
Paun joukkue EI OLE ihan Yhtä tasaisen Vahva Kuin Korppoo, joten voitosta lähdettiin taistelemaan. Toinen peli EI lähtenyt sujumaan ihan ensimmäisen malliin, olisiko ensimmäisen Pelin rasitukset vieneet parhaan Teran? Välillä OLI Kantaris Pallon nostoissa ja vähän työnjaossakin. Onneksi välillä peli kulki ja saimme aihetta tuuletuksiin! Peli päättyi Păun 3-0 voittoon.
Turnaus antoi Paljon positiivista ja näytti MYÖS, Mitä pitää tehdä toisin seuraavassa turnauksessa 29.10. Tuolloin saatetaan pelata Haminassa!
-Simo-