B-pojat 2018-2019

 

28.9 Tasoturnaus Puistolassa

Jalkeille kauden ensimmäiseen turnaukseen saatiin seitsemän pelaajaa Atte, Antti, Eemeli, Heikki, Kasperi, Taavi ja Tomi. Heti alkulämmittelyssä kuitenkin kävi selväksi, ettei Antin selkä kestäisi ja joutuisimme pelaamaan kuudella pelaajalla koko turnauksen.

VanLe1 oli ensimmäisessä pelissä vastustajamme. Vantaalaiset hallitsivat erän alkupuolta selvästi ja vasta erän loppuhetkillä alkoi pelimme sujua hiukan paremmin. Erä vantaalaisille 25-19. Toiseen erään lähdettiin taktiikalla, että laitetaan kapuloita vastustajan rattaisiin. Saimmekin hyvien syöttövuorojen jälkeen selvän johdon, joka oli parhaimmillaan kymmenen pisteen luokkaa. Lopussa vantaalaiset tulivat rinnalle ja jatkopallojen jälkeen voittivat ottelun suoraan 2-0 erin 25-19, 27-25.

Toisessa ottelussa vastustajana oli kotijoukkue PuMa. Koko peli oli alusta asti todella tasaväkistä ja lopputulos olisi voinut kääntyä meillekin. Vaan ei kuitenkaan kääntynyt ja Pumalle 2-1 ( 25-20, 28-30, 17-19) voitto.

Viimeisessä pelissä vastassa VanLe2. Ei ollut helppo peli tämäkään 2-1 (25-21, 13-25, 15-12) voitto vantaan kakkosjoukkueelle.

Tällä kertaa kävi näin. Hieman paremmalla onnella ja JOS ratkaisupallot olisivat kääntyneet meille olisi sarjataulukkokin ollut eri näköinen. Jossittelu on kuitenkin turhaa ja tällä kertaa vastustajat olivat etevämpiä.

 

Joukkuehenkeä suomaastosta !

b-pojat-suolla-1

Ensimmäisen kierroksen jälkeen suolla olivat ilmeet vielä aurinkoisia.

 

 

b-pojat-suolenkin-jalkeen

Lenkit tehty ja suurin suokävely into jäänyt sammaleisiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOPEAA Powerista Rovaniemeltä

dav

Kuvassa vasemmalta: Taavi Suutari, Alex Kärkkäinen, Heikki Tirkkonen, Antti Harju, Tomi Kuusela, Antti Kalo ja Atte Wilen. Valmentaja Tero Harju ja huoltaja Ari Tirkkonen.

 

Poweriin Rovaniemelle lähdettiin keskiviikkoaamuna klo 8.30. Mukana meidän lisäksi C -ja B-tytöt. Kahden pysähdyksen taktiikalla matkanteko kesti melkein 12 tuntia.

Poikien sarja pelattiin kaksinkertaisena sarjana ja eniten sarjassa pisteitä saanut olisi turnauksen voittaja.

Ensimmäisellä kierroksella voitot tuli viidestä ensimmäisestä pelistä selkeästi 2-0. Kuudennessa pelissä kohtasimme NaPan joukkueen ja peli oli samalla sarjan kärkikamppailu. Peli oli melko tasaista mutta NaPan onnistui vääntää voitto itselleen erin 2-1.

Lauantaina jolloin toinen kierros alkoi kohtasimme heti uudelleen kotijoukkueen ( NaPan). Ajattelimme että paineet olisivat olleet vastustajalla mutta taisi kuitenkin olla toisin vai olimmeko vielä ”unessa”. Takkiin tuli 2-0 ja sarjan kärki karkasi jo neljän pisteen päähän. Seuraavassa pelissä vastustajana toinen kova joukkue LiVo……taisimme vieläkin olla hieman unessa ja LiVo pääsi kuittaamaan 2-0 voiton. Päivän viimeiseen kahteen peliin Jari loihti ”oivat lääkkeet” jotka tepsivätkin hyvin ja johdattivat meidät selkeisiin voittoihin. Sarjassa pelien mennessä hieman ristiin oli meillä vielä mahdollisuus hopealle JOS sunnuntaina peli kulkisi hyvin.

Sunnuntaina oli kaksi peliä enää jäljellä. Meidän turnauskestävyys näytti pitävän ja saimmekin vastustajista selvät 2-0 voitot. Hopea oli näin varmistunut.

Joukkue oli yhtenäinen, hyvähenkinen ja jaksoi tsempata hyvin koko pitkän turnauksen. Olimme myös saaneet kaksi huippu vahvistusta joukkueeseemme jotka mahdollistivat sen, että ylipäätään saimme joukkueen kasatuksi ja pääsimme yöttömän yön turnaukseen Rovaniemelle. Kiitokset heille vielä siitä.

-Tero-

 

 

13.4 sijoitusturnaus sijat 19-24

Aamulla aikainen lähtö klo 6.30. Aamupala Tuuloksessa ja keula kohti Kangasalaa. Pelipaikoilla tunti ennen ensimmäistä peliä…….kaikki siis hyvin.

Ensimmäinen peli ja vastassa kotijoukkue RaIsku. Alku sujui hienosti ja näytti, että vastustaja olisi voitettavissa. Johdimme puoleen väliin erässä kunnes vastustaja sai otteen ja vei voiton 25-19. Erätauolla kasasimme rivimme ja olimme olevinamme valmiit jatkamaan taistelua. Miten kävikään, mikään ei onnistunut ja pelasimme kauden huonoimman erämme. Takkiin tuli 25-5!

Toisessa vastustajamme oli Roima. Olimme vaihtaneet pelipaikkoja ja peli sujuikin melko hyvin. Toisessa erässä jopa haastoimme Roiman voittotaistelussa. Hävisimme kuitenkin ottelun luvuin 2-0 (17-25, 24-26).

Kahden tappion rasittamina päädyimme pelaamaan sijoista 23-24. Vastassa Kokkolan Tiikerit. Kokoonpanoa pelin alkuun taas rukattiin mutta ei auttanut. Tappio luvuin 2-0 (25-18, 25-18).

Lopullinen sijoitus 24 s. Tätä on tarkoitus lähteä ensikaudella parantamaan.

-Tero-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arsin B-pojat matkasivat 23.3. Loimaalle ratkomaan mitkä joukkueet pääsevät ottelemaan kevään viimeiseen turnaukseen sijoista 19-24. Turnaus pelattiin Alastaron liikuntahallissa, jossa samaan aikaan oli käynnissä myös tyttöjen turnaus. Pelit olivat hallin poikittaiskentillä, joilla ei ollut sääntöjen mukaista riittävää syöttötilaa! Syöttötila ei ollut myöskään sama kentän molemmin puolin. Suurin osa pojista on tottunut syöttämään vauhdista kovaa- tai leijasyöttöä ja nyt pelaajat joutuivat muuttamaan syöttöään kentän ahtauden mukaisesti. Toki tilanne oli kaikille joukkueille sama, mutta tällaiset järjestelyt ei palvele millään lailla itse peliä ja sen kehittymistä!

Itse peleistä tiedettiin tulevan tasaisia vääntöjä kaikkien joukkueiden kesken.

Ensimmäinen ottelu isäntäjoukkue Jankkoa vastaan alkoi hyvällä peli-ilmeellä. Erä eteni tasaisena puolen välin tienoille, jolloin Arsi repäisi kuuden pisteen eron, päässen tilanteeseen 18-12. Heikin syöttö teki tuolloin tuhojaan. Erän loppu edettiin taas melko tasatahtiin Arsin säilyttäessä johtonsa loppuun saakka lukemin 25-20.   Toinen erä mentiin tasatahtiin erän loppuun saakka. Aten keskihyökkäykset Taavin hyvistä passeista olivat kaunista katseltavaa. Erän loppuun tuli muutama harmittava herpaantuminen syötön vastaanotossa, joiden myötä Jankko käänsi erän itselleen niukasti 23-25. Koska lohkossa oli viisi joukkuetta, ei kolmatta erää pelattu, vaan kumpikin joukkue ansaitsi yhden pisteen.

Seuraavana vastaan asettui tutut kaverit Vantaalta eli VanLe M. Kauden mittelöissä Arsi on ollut niskan päällä. Myös tämän pelin ensimmäinen erä näytti tulevan helposti kotiin hyvien otteiden myötä. Johto oli jo 19-13, kunnes jälleen syötön vastaanotto koitui Arsin kohtaloksi. VanLe syötti tästä tilanteesta kaikki loput pisteet ja vei erän nimiinsä 19-25!! Toisessa erässä oltiin tasalukemissa 12-12, josta saatiin taas repäistyä eroa niin, että tilanne oli jo Arsille 22-15. Ensimmäisen erän kaltainen sulaminen oli taas lähellä käydä ja VanLe päästettiin jo kolmen pisteen päähän samasta syystä eli syötön vastaanotto ei toiminut. Onneksi aikalisä tuotti tulosta ja vastustajan syöttöputki saatiin poikki. Taavi hoiteli loput pisteet pahoilla syötöillä kotiin ja niin tämänkin pelin pisteet tasattiin.

Kolmas peli oli KarkkilanPoikia vastaan. Arsin pelihuumori oli kohdillaan ja ensimmäinen erä hoidettiin pahojen syöttöjen, sekä Antin ja Tomin kovien hyökkäysten voimin kotiin helpohkosti numeroin 25-13. KaPon peli oli erässä melko sekaisin. Toiseen erään KaPo paransi otteitaan ja Arsin hyökkäysten laatu hieman heikkeni. Tasainen erä, jossa mentiin jatkopalloille, jotka Arsi sai onneksi lopulta käännettyä kotiin ja koko erän lukemin 29-27. Molempien erien voitosta tärkeät kaksi pistettä Arsille!

Viimeinen peli oteltiin Loimua vastaan, joka oli voittanut kolme aiempaa otteluaan puhtaasti 2-0 lukemin. Peli aloitettiin hyvin ja pojat pääsivät jo 10-4 johtoon. Kuitenkin omien virheiden myötä päästettiin Loimu mukaan peliin ja Arsin hyvästä taistelusta huolimatta erä kääntyi Loimulle lukemin 20-25. Toinen erä sujui tasaisissa merkeissä tilanteeseen 14-14 saakka, jonka jälkeen Loimun hyökkäykset olivat laadukkaampia ja käänsivät pitkät taistelupallot heille. Kasperi poimi monta palloa uhrautuvasti kentän pinnasta, mutta Loimu vei erän lopulta selvästi 17-25.

Loimu vei sijoituspelien välieräturnauksen siis kärsimättä erätappioita. Arsi ja KaPo keräsivät molemmat neljä pistettä, mutta Arsin eräpisteet olivat paremmat ja näin pojat turnauksen kakkosiksi.

Yhteenvetona Arsin pelistä voi todeta, että kun oma syöttö saadaan pysymään tarpeeksi laadukkaana ruudussa ja vastustajan syötöt nostettua edes kohtuullisesti passarille, niin ei pelillisesti ole mitään hätää – tällöin kaikki joukkueet on voitettavissa! Lopullinen Arsin sarjasijoitus, ollen siis jotakin väliltä 19-24, ratkeaa 13.4. pelattavassa kauden viimeisessä sijoitusturnauksessa.

Loppuun todettakoon, että urheilusanonta ‘tuomaritkin ovat vain ihmisiä’ tuli tässä turnauksessa (jälleen) todistetuksi, sillä sen verran räikeitä tuomarivirheitä peleissä nähtiin.

-Martti-

 

AM-turnaus 10.3.

AM-turnaus pelattiin neljän joukkueen turnauksena yksinkertaisena sarjana. VanLe M, VanLe S, Puma ja me (Arsi). Tuloksena arsille kolmas sija eli pronssiset mitalit kaulaan. Pumalle mestaruus ja VanLe S sai hopeaa.

Pelimme sujuivat hyvin lukuun ottamatta päivän ensimmäistä koitosta jossa vastassa oli VanLe S. Lähdimme peliin kahden passarin taktiikalla ja tuo ehkä hieman sekoitti totuttuja kuvioita. Ensimmäinen erä olikin täysin ”tuntuman hakua” ja siitä selkeä tappio. Toiseen erään valmentajan jääräpäistä kahden passarin taktiikkaa jatkettiin. Peli sujuikin jo huomattavasti paremmin. Johdimme parhaimmillaan 22-16 mutta lopussa VanLe S kiri rinnalle ja voitti erän 23-25. Tästä olisi ollut kairattavissa EHKÄ voittokin toisenlaisella peluuttamisella. Mielet olivat hieman maassa kun leipäpaloja pukukopissa nakerreltiin.

Päivän kovinta joukkuetta Pumaa vastaan vaihdettiin turvalliseen yhden passarin systeemiin. Yllätyksekseni pojat olivat jostain kaivaneet hyvän pelihuumorin esille ja haastoivat Puman joukkueen ihan tosissaan. Vaikka tappio tulikin 2-0 oli molemmissa erissä tasapainoista suorittamista koko joukkueelta. Huikeita torjuntoja ja hienoja iskulyöntejä hyviä syöttöjä unohtamatta.

Viimeisessä pelissä panoksena pronssimitalit ja nehän meitä kiinnosti. Peli sujui hyvin ja tuloksena selkeä voitto 2-0.

Kaukana ei siis ollut kirkkaammatkaan mitalit ja tämähän osoittaa  että olemme pysyneet kehityksessä mukana eikä etelän kärki kovin kaukana ole. Hyvä me.

-Tero-

 

b-pojat-am-pronssijoukkue-ii-otos

kuvassa pronssimitali ”miehet”

Joukkue O V H E EP P KP
PuMa 3 3 0 6-0 150-87 6
VanLe S 3 2 1 4-2 128-123 4
Arsi 3 1 2 2-4 127-126 2
VanLe M 3 0 3 0-6 81-150 0

Järjestäjä PuMa

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
PuMa 10.3.
57965 Su 10.3. PuMa VanLe M 2-0(25-13,25-10) 30
57966 Su 10.3. VanLe S Arsi 2-0(25-18,25-23) 34
57967 Su 10.3. VanLe M VanLe S 0-2(21-25,11-25) 31
57968 Su 10.3. Arsi PuMa 0-2(15-25,21-25) 35
57969 Su 10.3. VanLe M Arsi 0-2(8-25,18-25) 35
57970 Su 10.3. PuMa VanLe S 2-0(25-19,25-9) 25

 

 

 

 

 Kuvassa joukkue jolla kausi 2019 aloitettu.

b-pojat-2018-19 

Kuvassa takarivissä vasemmalta: Anton Kärkkäinen, Tomi Kuusela, Atte Wilen, Taavi Suutari.

edessä vasemmalta: Kasperi Lehtoranta, Antti Harju, Heikki Tirkkonen ja Oskari Ahola.

 

Arsin B-pojat hakivat voiton viimeisestä pooliturnauksesta

 

2.2. Haminan Arsin B-pojat matkasivat Karkkilaan. Arsi oli saanut joukkueeseen vahvistuksia nuoremmasta ikäluokasta, kun Eemeli Ohvo ja Tino Pukarinen tulivat mukaan joukkueeseen. Turnauksessa olivat Arsin lisäksi KaPo (Karkkilan Pojat), YlöR (Ylöjärven Ryhti) ja VanLe M (Vantaan Lentopallo). Tämän 5. poolin jälkeen lähdetään välierien kautta hakemaan sarjan lopullisia sijoituksia.

Arsin ensimmäinen vastustaja oli Ylöjärven Ryhti, joka oli saanut matkaan 6 pelaajaa. Arsi otti hallinnan heti ottelun alusta saakka. Omilla virheillä Arsi kuitenkin antoi vastustajalle mahdollisuuden ja päästi YlöR jo pisteen päähän. Arsi kuitenkin piti tarvittavan kahden pisteen etukatkan erän loppuun saakka. Myös Tino Pukarinen sai tulikasteen B-poikien sarjaan. Toisen erän alussa Eemeli Ohvo johdatti syöttövuorollaan Arsin etumatkalle, mikä piti erän loppuun saakka. Arsille siis voitto numeroin 2 – 0 (25-23, 25-19).

Seuraavan pelin vastustaja oli VanLe M. Ensimmäinen erä alkoi VanLen hallinnalla Arsin tehdessä runsaasti virheitä. Peli kääntyi kuitenkin Arsin hallinnaksi onnistumisten myötä ja Arsi johti peliä jo 8-15. Arsi alkoi tehdä taas runsaasti virheitä ja hävisi ensimmäisen erän niukasti. Toisen erän alussa Arsi lahjoitti virheillään VanLelle 5-2 johdon, mutta tämän jälkeen alkoi sujua ja erä selvästi Arsille numeroin 11-25. Kolmas erä oli Arsin hienoista hallintaa ja koko ottelu Arsille 1 – 2 (25-22, 11-25, 11-15).

Viimeisessä pelissä vastaan asettui turnauksen toinen voittava joukkue ja ottelun voittaja voittaisi koko turnauksen. Ottelu oli eriskummallinen hallinnan vaihdellessa erien välillä 0 ja 100  välillä. Ensimmäinen erä oli Arsin, toinen erä yhtä selvää KaPon hallintaa. Kolmanteen erään lähdettäessä Arsin pojat päättivä hoitaa homman ja sen he totisesti tekivätkin. Ottelun numerot 1 – 2 (13-25, 25-12, 6-15) kuvaavat hyvin ottelun kulkua.

 

Simo Suutari

 

 

 

Pooli 4 E2

12.1.2019 Lempäälä

Matkalle lähdettiin klo 7.30 yhden pysähdyksen taktiikalla. Mukana kuusi pelaajaa Antti, Atte, Heikki, Kasperi, Oskari ja Tomi. Tiiriön abc:lla ruokailu ja pelipaikalle tunti ennen ensimmäistä peliä.

Ensimmäiseen peliin hyvä valmistautuminen ja hyvähenkisenä ryhmänä pojat murjoivat selvän 2-0 voiton VanLe M vastaan. Voiton jälkeen ottelun verran huilia.

Toisessa pelissä vastustajana kotijoukkue LeJy. Meidän hyvä hurmos jatkui ja johdimme ensimmäistä erää jo 21-14. Mitäs sitten tapahtui, LeJy hiipi lähes rinnalle meidän epäonnistumisiemme vuoksi. Voitto kuitenkin meille 25-22. Toinen erä oli katastrofaalisen huono, kaikilla osa-alueilla olimme selkeästi vastustajaa huonompia ja hävisimme sen selvästi. Kolmanteen erään kaivoimme vielä asennetta ja taistelumieltä esiin LeJylle kuitenkin voitto 15-11.

Kolmas peli ja vastustajana VanLen ykkösjoukkue. Ensimmäisessä erässä emme saaneet onnistumisia ja voitto selkeästi VanLelle. Toisessa erässä saimme horjutettua vastustajaa ja erävoittokin oli tarjolla mutta lopussa vastustaja oli kuitenkin etevämpi ja sai ansaitsemansa voiton. VanLe onkin saanut kerättyä pääkaupunkiseudulta paljon  B-poikien rinkiin pelaajia ja pääsee kokeilemaan seuraavassa turnauksessa nousua välieriin…….onnea yritykseen.

Meillä vastaavasti kauteen lähdettiin kapealla materiaalilla ja tiedettiin että poissaoloja voi tulla. Tällä kertaa kävikin niin ettei ihan parasta joukkuetta saatu jalkeille sairastumisen vuoksi. Kuitenkin tälläkin porukalla peli kulki ajoittain  mallikkaasti ja kapteeni Oskari oli saanut luotua joukkueeseen hyvän tsemppi meiningin.

 

 

 

 

 

Joukkue O V H E EP P KP
VanLe S (Pooli 3 F2/I) 3 3 0 6-0 150-101 6
LeJy (Pooli 3 D2/IV) 3 2 1 4-3 151-125 4
Arsi (Pooli 3 E2/II) 3 1 2 3-4 129-140 2
VanLe M (Pooli 3 F2/II) 3 0 3 0-6 86-150 0

Järjestäjä LeJy

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
LeJy 12.1.
48060 La 12.1. LeJy VanLe S 0-2(18-25,21-25) 30
48061 La 12.1. VanLe M Arsi 0-2(14-25,14-25) 30
48062 La 12.1. VanLe S VanLe M 2-0(25-14,25-13) 40
48063 La 12.1. Arsi LeJy 1-2(25-22,8-25,11-15) 40
48064 La 12.1. VanLe S Arsi 2-0(25-14,25-21) 40
48065 La 12.1. LeJy VanLe M 2-0(25-16,25-15) 25

 

-Tero-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loimaa 1.12  Pooli 3  E2

Joukkue saatiin kuin saatiinkin pienten vaikeuksien jälkeen jalkeille. Matkaan lähdettiin Antin, Antonin, Aten, Kasperin, Taavin ja Tomin voimin.

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme LiVon ja alku sujuikin meiltä mallikkaasti………”joku” ehkä saattoi luulla alun rykäisyn jälkeen, että helppo peli meille. Shokki alusta toivuttuaan LiVon pelaajat hiipivät kuitenkin rinnalle ja erän loppuvaiheessa ohikin voittaen ensimmäisen erän (25-18). Toiseen erään lähdettiin taistelumielellä, että voitto otetaan. Toisin kuitenkin kävi. Erä sujui suht tasaisissa merkeissä ja meilläkin oli omat mahdollisuutemme mutta toisenkin erän voiton korjasi LiVo (25-19). Ottelu LiVolle 2-0.

Lyhyen tauon jälkeen vastassa RaIsku. Voitto tästä pelistä ja mahdollisuus nousuun olisi vielä olemassa. Ensimmäinen erä oli meidän selkeää hallintaa ja selvä voitto (25-13) kotiin vietäväksi. Toinenkin erä sujui Arsin merkeissä lukemin (25-19). Kaikki siis vielä mahdollista nousun suhteen.

Yli kahden tunnin tauon jälkeen jatkettiin samalla ryhmityksellä kuin aikaisemmissakin peleissä, kun vastustajaksi asettui kotijoukkue Jankko. Taavi passarina, Antti ja Tomi yleispelaajina, Anton ja Atte keskitorjujina ja Kasperi takoi pisteitä hakkurina. Kaksi tiukkaa erää pelattiin joista kummastakin meille voitot ( 25-21,25-23 ). Olimme tehneet kahdessa viimeisessä pelissä voitavamme mutta  LiVon voitettua kaikki pelinsä nousivat he myös seuraavaan ”kastiin”.

Yhteen vetona voisi todeta seuraavaa. Ensimmäinen peli meni osittain harjoitellessa sillä joukkue oli yhdessä ensimmäistä kertaa sitten edellisen turnauksen. Peli kehittyi turnauksen mittaan ja ajoittain nähtiin mallikkaita suorituksia jokaisella pelipaikalla. Tehdyt pisteetkin jakautuivat melko tasaisesti. Lisää yhteisiä harjoituksia ja Oskari sekä Heikki mukaan seuraavaan turneeseen siinä valmentajan toiveet.

-Tero-

 

 

Joukkue O V H E EP P KP
LlVo (Pooli 2 D2/IV) 3 3 0 6-1 161-123 6
Arsi (Pooli 2 E2/II) 3 2 1 4-2 137-126 4
Jankko (Pooli 2 F2/II) 3 1 2 3-4 145-153 2
RaIsku (Pooli 2 F2/I) 3 0 3 0-6 109-150 0

Järjestäjä Jankko

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
Jankko 1.12.
47523 La 1.12. Jankko RaIsku 2-0(25-22,25-20)
47524 La 1.12. Arsi LlVo 0-2(18-25,19-25)
47525 La 1.12. RaIsku Arsi 0-2(13-25,19-25)
47526 La 1.12. LlVo Jankko 2-1(25-9,17-25,19-17)
47527 La 1.12. RaIsku LlVo 0-2(18-25,17-25)
47528 La 1.12. Jankko Arsi 0-2(21-25,23-25)

 

 

 

 

B poikien turnaus Vantaa 10.11.18 

B pojat liikkeelle kokoonpanolla: Atte, Taavi, Antti, Anton, Heikki, Kasper ja Tomi. Vastassa järjestävä seura VanLe sekä Raision Loimu ja Ylöjärven Ryhti.

.Ensimmäinen vastus oli kotijoukkue VanLe, Arsi oli alusta asti hyvällä jalalla liikenteessä, vaikka ensimmäisessä erässä VanLe onnistui hetkeksi siirtymään jo viiden pisteen johtoon, ja sai jopa eräpallon, Arsi nousi Tomin johdolla rinnalle
ja ohi. Erä Arsille 26-24. Toinen erä oli vielä selvemmin Arsin lukemin 25- 21. Hyvä peli koko joukkueelta.

Toisessa ottelussa vastaan Raision Loimi. Eka erässä Arsin hyvä vire jatkui, Erä ratkesi Antonin pitkään syöttöputkeen ja voitto lukemin 25- 17. Toisessa ja kolmannessa erässä vastustaja sai syöttöpelinsä kulkemaan ja Arsilla oli suuria vaikeuksia
vastaanottopelissä. Myös tunteet alkoivat käydä lämpöisinä kun onnistumisia ei tullut toivotulla tavalla. Loimu voitti molemmat erät, vaikka Arsi kamppailikin tiukasti otteluvoitosta kolmannessa erässä häviten sen täpärästi 13- 15.

Kolmanteen peliin vaihdettiin hallia ja vastaan Ylöjärvi. Ylöjärvelle ei mahdollisuuksia, peli kulki ja pojille helppo 2-0 voitto. Hyviä onnistumisia kaikille, eniten pisteitä takoi Atte.

Sijoitus tässä turnauksessa toinen ja joulukuussa matkataan sitten Loimaalle seuraavaan turnaukseen.

Jari Wilen

 

Joukkue O V H E EP P KP
Loimu (Pooli 1 D2/III) 3 3 0 6-1 158-133 6
Arsi (Pooli 1 F2/I) 3 2 1 5-2 157-125 4
VanLe S (Pooli 1 D2/IV) 3 1 2 2-4 127-119 2
YlöR (Pooli 1 F2/II) 3 0 3 0-6 86-151 0

Järjestäjä VanLe S

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
VanLe S 10.11.
46931 La 10.11. VanLe S Arsi 0-2(24-26,21-25) 15
46932 La 10.11. Loimu YlöR 2-0(25-21,26-24) 14
46933 La 10.11. Arsi Loimu 1-2(25-17,18-25,13-15) 13
46934 La 10.11. YlöR VanLe S 0-2(8-25,10-25) 7
46935 La 10.11. Arsi YlöR 2-0(25-12,25-11) 20
46936 La 10.11. VanLe S Loimu 0-2(12-25,20-25) 10

 

 

13.10. Neuvoton

Pooli 1 F2

Ensimmäistä kertaa syksyn aikana saimme kaikki pelaajat yhtä aikaa kokoon. Pelit sujuivat kuitenkin ajoittain melko mallikkaasti yhteisten harjoitteluhetkien puuttumisesta huolimatta. Helpohkot voitot vastustajista ( VanLe M, YlöR ) saatiin tahkottua ja hiottua samalla omaa yhteispeliä. Tästä on hyvä jatkaa…….kolme viikkoa reeniä ja vastassa osittain uudet vastustajat.

-Tero-

 

Joukkue O E EP P
Arsi (Lohko 8/III) 2 6-0 150-83 6
YlöR (Lohko 5/IV) 2 2-4 114-143 2
VanLe M (Lohko 8/IV) 2 1-5 110-148 1

Järjestäjä Arsi

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
Arsi 13.10.
6130 La 13.10. Arsi VanLe M 3-0(25-14,25-16,25-12) 34
6131 La 13.10. VanLe M YlöR 1-2(25-23,21-25,22-25) 21
6132 La 13.10. YlöR Arsi 0-3(12-25,9-25,20-25) 20

 

 

 

 

29.9.2018 Tasoturnaus Puistolassa

 

Kauden avaus ja myös uudistuneen joukkueen ensimmäinen yhteinen tapahtuma/turnaus.

VanLe S – Arsi  2-0. Ensimmäistä erää johdimme selvästi aina kahteenkymmeneen pisteeseen saakka mutta sitten piste pisteeltä johto hupeni. VanLe tuli rinnalle ja ohi. Tiukaksi kuitenkin meni ja vasta jatkopalloilla voitto Vantaalle.

Arsi-PuMa 0-2. Toisessa pelissämme PuMaa vastaan saimme ensimmäisessä erässä hyvän taisteluvireen päälle ja turnauksen ennakkosuosikki PuMa oli vaikeuksissa. PuMan rutiini oli kuitenkin meille liikaa ja erän voitto helsinkiläisille. Toisessa erässä jäimme heti alussa muutaman pisteen tappiolle eikä siitä enää toivuttu. Ottelun voitto PuMalle.

VanLe M- Arsi 0-2. Viimeisessä pelissä kohtasimme VanLen toisen joukkueen. Otteemme olivat parentuneet erä erältä turnauksen aikana ja viimeisessä pelissä peli oli jo ajoittain melko hyvää. Hyvän taisteluilmeen ja onnistuneiden suoritusten jälkeen kauden ensimmäinen voitto Haminaan.

-Tero-

 

Joukkue O V H E EP P KP
PuMa 3 3 0 6-0 150-96 6
VanLe S 3 2 1 4-3 137-150 4
Arsi 3 1 2 2-4 126-143 2
VanLe M 3 0 3 1-6 132-156 0

Järjestäjä PuMa

Nro Pv Pvm Koti Vieras Katsojia
PuMa 29.9.
2149 La 29.9. PuMa VanLe M 2-0(25-22,25-11) 20
2150 La 29.9. VanLe S Arsi 2-0(26-24,25-19) 40
2151 La 29.9. VanLe M VanLe S 1-2(19-25,25-16,13-15) 30
2152 La 29.9. Arsi PuMa 0-2(21-25,12-25) 33
2153 La 29.9. VanLe M Arsi 0-2(19-25,23-25) 10
2154 La 29.9. PuMa VanLe S 2-0(25-16,25-14) 25