B-pojat 2019-2020

 

28.9 Tasoturnaus Puistolassa

Jalkeille kauden ensimmäiseen turnaukseen saatiin seitsemän pelaajaa Atte, Antti, Eemeli, Heikki, Kasperi, Taavi ja Tomi. Heti alkulämmittelyssä kuitenkin kävi selväksi, ettei Antin selkä kestäisi ja joutuisimme pelaamaan kuudella pelaajalla koko turnauksen.

VanLe1 oli ensimmäisessä pelissä vastustajamme. Vantaalaiset hallitsivat erän alkupuolta selvästi ja vasta erän loppuhetkillä alkoi pelimme sujua hiukan paremmin. Erä vantaalaisille 25-19. Toiseen erään lähdettiin taktiikalla, että laitetaan kapuloita vastustajan rattaisiin. Saimmekin hyvien syöttövuorojen jälkeen selvän johdon, joka oli parhaimmillaan kymmenen pisteen luokkaa. Lopussa vantaalaiset tulivat rinnalle ja jatkopallojen jälkeen voittivat ottelun suoraan 2-0 erin 25-19, 27-25.

Toisessa ottelussa vastustajana oli kotijoukkue PuMa. Koko peli oli alusta asti todella tasaväkistä ja lopputulos olisi voinut kääntyä meillekin. Vaan ei kuitenkaan kääntynyt ja Pumalle 2-1 ( 25-20, 28-30, 17-19) voitto.

Viimeisessä pelissä vastassa VanLe2. Ei ollut helppo peli tämäkään 2-1 (25-21, 13-25, 15-12) voitto vantaan kakkosjoukkueelle.

Tällä kertaa kävi näin. Hieman paremmalla onnella ja JOS ratkaisupallot olisivat kääntyneet meille olisi sarjataulukkokin ollut eri näköinen. Jossittelu on kuitenkin turhaa ja tällä kertaa vastustajat olivat etevämpiä.

 

Joukkuehenkeä suomaastosta !

b-pojat-suolla-1

Ensimmäisen kierroksen jälkeen suolla olivat ilmeet vielä aurinkoisia.

 

 

b-pojat-suolenkin-jalkeen

Lenkit tehty ja suurin suokävely into jäänyt sammaleisiin.