C-tytöt

C-tytöt 1 2017-2018

img_20180407_145049_01

 

C1-tytöissä pelaavat:
Jarvanne Maisa, Mäkelä Katja, Päärni Vilma, Salmikivi Nea, Suntio Maria, Venäläinen Janna ja Virkki Lotta

Tulevat turnaukset: (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)(Paikkakunnat selviää aina edellisen turnauksen jälkeen)

VKO 40: Karhula tasoturnaus, VKO 44: Helsinki, VKO 47: Karkkila, VKO 50: Sipoo, VKO 4 Hamina:, VKO 7 Vantaa:, VKO 10: Aluemestaruusturnaus Su 11.3.2018 Ruokolahti, VKO 12: Välierät Hamina ja VKO 14: Finaalit

7.4.2018 Hämeenlinna

Finaaliturnaus sijoista 45-52/mukana 137 joukkuetta. Turnauksessa oli mukana Arsi 1 lisäksi, Euran Raiku 04, Hämeenlinnasta HPK ja Vampulan urheilijat VU.

Ensimmäinen peli lähti suht vaivattomasti käyntiin Euran Raikua vastaan. Meillä ei ollut oikein missään vaiheessa mitään hätää. Ensimmäisestä erästä silti tuli tiukka mutta toinen oli jo helpohko, Arsille pistein 0-2(23-25,17-25).

Toisessa ottelussa vastaan tuli viimekertainen uusi tuttavuus HPK. Tälläkään kertaa emme voittaneet mutta saimme kuitenkin jo yhden erän. Ensimmäisessä erässä olimme tosi paljon häviöllä mutta Nean ja Katjan hyvillä syöttöputkilla saimme kiinni ja lopun sinetöi Maisan hieno toimituslyönti torjunnan taakse mitä vastustaja ei saanut ylös. Kaksi seuraavaa erää olivat jo tasapuolisempia mutta emme kuitenkaan pystyneettuomaan voittoa kotiin. Arsi – HPK siis, 1-2(26-24,20-25,10-15).

Kolmas ja viimeinen ottelu oli varsin jännä Vu:ta vastaan. Ensimmäinen erä tiukasti Arsille, toinen eräkin lähti aloitussyöttöjen turvin hyvin käyntiin ja saimme kunnon etumatkan, Vu kuitenkin otti kiinni ja vei koko erän. Kolmas erä oli meille jo helpohko ja helpoksi sen teki peräti viisi ässäsyöttöä joista Nea syötti suurimman osan. Vu – Arsi , 1-2(24-26,25-22,10-15).

25.3.2018 Hamina

Haminan superviikonloppu, eli neljä turnausta järjestettävänä samana viikonloppuna kahdessa hallissa. Lauantaina pelasivat E-pojat, C-pojat ja C2-tytöt ja sunnuntaina oli sitten C1-tyttöjen vuoro.

Lähtökohta turnaukselle ei ollut paras mahdollinen sillä vain vaivoin saimme joukkueen kasaan. Ns. väsymys painoi joukkuetta, Katja saapui suoraan rippileiriltä ja Janna karateleiriltä. Kuitenkin pelasimme homman kotiin olemalla lohkon kakkosia ja häviten ainoastaan Hämeenlinnalle.

Tiukkaa vääntöä oli myös Valkealaa ja Sipoota vastaan, Arsi kuitenkin näissä trillereissä pelasi voitot kotiin. Katjan iskulyönnit upposivat vastustajan kenttään suurilla prosenteilla. Myös Vilma alkoi osoittamaan vahvaa hyökkäyspeliä. Vilman peli paranikin koko ajan turnauksen aikana, hyökkäykset onnistuivat paremmin kunhan vaan Vilma muisti lähteä kunnolla vauhtia hakeman verkolta. Joukkueen miinuksena voi sanoa että syöttövirheitä tuli aika paljon, toki positiivista syötöissä oli että Katja sai viimeisessä pelissä Sipoota vastaan aloitussyötöt kulkemaan niin hyvin ettei ole moisia kotteja ennen pelissä syötellyt.

Heti pääsiäisen jälkeen pelataan sijoitusturnaukset. Arsi pelaa sijoista 45-52 samassa lohkossa Hämeenlinnan, Vampulan ja Euran kanssa. Joukkueita koko sarjassa on 139 ja mainittakoon vielä että viimekaudella Arsi sijoittui sijalle 103/133.

11.3.2018 Aluemestaruusturnaus sij 1-6 Ruokolahti

Pääsimme kuudentena joukkueena mukaan kisaamaan aluemestaruudesta. Pääsimme matkaan vaan kuuden pelaajan turvin ja valitettavasti Nea tunsi itsensä sairaaksi heti ensimmäisessä pelissä Blues Volleyta vastaan. Emme saaneet missään vaiheessa peliä oikein käyntiin, silti saimme kummassakin erässä viitisentoista pistettä. Harmillista ettemme pystyneet pelaamaan omalla tasollamme, sillä olimme kaikki sitä mieltä että tämä peli olisi voinut olla ihan voitettavissakin.

Toisessa pelissä KaPoa vastaan eka erä lähti hyvin käyntiin ja oli tasaista vääntöä erän puoliväliin asti, sen jälkeen emme kuitenkaan enää saaneet Karkkilan syöttöjä ylös ja KaPo vei helposti ekan erän. Toinen erä oli meille taas helppo ja veimmekin sen helposti. Kolmas erä ei taas lähtenyt oikeen missään vaiheessa käyntiin ja KaPo vei myös sen suhteellisen selvästi, eli KaPo – Arsi 1 2-1(25-16,16-25,15-10).

Jäimme siis lohkomme viimeiseksi ja päädyimme pelaamaan sijoituspeliä sijoista 5-6 Vanle Bluta vastaan. Väsymys alkoi jo painaa ja ensimmäinen erä oli katastrofaalinen Vanlea vastaan sillä emme saaneet edes aloituksia ylös. Jotenkin kuitenkin saimme peliotteesta kiinni ja toinen erä oli meiltä jo parempi, olipa meillä jo yksi eräpallokin, mutta emme kuitenkaan pystyneet sitä hyödyntämään, joten Vanle vei viidennen sijan ja me jäätiin kuudenneksi.

17.2.2018 Vantaa

Turnauksessa mukana Arsi 1, Kajo, SV T ja VanLeBlu.

Arsi voitti turnauksessa Kajon ja Sipoon. Voitot olivat ns. helppoja voittoja ja erityisesti Maisan pitkillä syöttöputkilla saatiin paljon pisteitä. Tappio tuli ainoastaan Vantaata vastaan joka on vielä tällä hetkellä liian kova vastus meille, mutta ei toki mitenkään voittamaton.

27.1.2018 Hamina

Kotiturnauksessa mukana Arsi 1, Kajo, KaPo ja Kausala 2.

KaPo voitti kaikki pelinsä, voittaen selkeästi tämän lohkon, häviten ainoastaan yhden erän Arsille.

Lopputurnaus olikin sitten todella tasainen, sillä kaikki muut joukkueet voittivat jokainen vaan yhden ottelun. Arsi 1 voitti Kausala 2:sen. Kausala 2 voitti Kajon ja Kajo taas puolestaan Arsi 1:sen. Lopullinen sijoitus määräytyi laskemalla eräpiste-eroitus, jolloin turnauksen voittajaksi tuli KaPo, kakkoseksi Arsi 1, plus miinus nollan eräpiste eron erotuksella, kolmanneksi sijoittautui Kajo, miinus 2 pisteen eräerotuksella ja neljänneksi jäi Kausala 2, miinus 3 pisteen eräerotuksella.

17.12.2017 Sipoo

Syksyn viimeinen turnaus kakkossarjan ylimmässä poolissa. Mukana turnauksessa olivat Arsi, SV Sipoosta, VanLeBlu Vantaalta ja viimeturnauksesta tuttu KaPo Karkkilasta.

Ensimmäiseksi saimme vastaamme Karkkilan. Peli lähtikin loistavasti ja vaivattomasti käyntiin. Hallitsimme selkeästi ensimmäistä erää puoleenväliin asti. Karkkila sai lopulta pelin juonesta kiinni ja usko omaan uuteen puolustuspelisysteemiin mureni ja jouduimme palaamaan vanhaan peruspuolustussysteemiin. Montaa pistettä emme kuitenkaan enää saaneet aikaiseksi ekassa erässä. Kuitenkin paljon hyvää oli puolustuksessamme koko turnauksen ajan, sillä saimme jo paritorjuntojakin aikaiseksi. Ensimmäinen erä Karkkilalle. Toinen erä taisteltiin itsellemme, mutta valitettavasti Karkkila vei kolmannen erän, ja jälleen keskinäisen kamppailumme voiton, pistein 2-1(25-16,21-25,15-12).

Toisena vastaamme tuli Sipoo, joka oli meille helpohko vastus, vaikka pisteet eivät kovin selkeät olleetkaan. Voitto Sipoosta Arsille 2-0(25-22,25-23).

Kolmas ja viimeinen peli Vantaata vastaan alkoi todella surkeasti, sillä emme saaneet ainuttakaan VanLen aloitussyöttöä nostettua ylös. Pikkuhiljaa kuitenkin pääsimme peliin mukaan ja toista erää hallitsimmekin jo selkeästi, näytti jopa siltä että kolmas ratkaiseva erä tarvitaan, Arsin johtaessa selkeästi toista erää. Loppuerässä kuitenkaan emme saaneet VanLen syöttöjä taas ylös, että olisimme päässeet hyökkäämään, joten erä ratkesikin viimeiseen syöttöön, joka meni käsiemme kautta suoraan seinille. VanleBlu vei täten voiton 2-0(25-12,26-24).

25.11.2017 Karkkila

Kakkossarjan ylimmän poolin turnaus alkoi osaltamme katastrofaalisella pelillä, mikään ei oikein toiminut varsinkaan vastaanotto. Kovan yrityksen ansiosta saimme kuitenkin yksittäsiä hyviä suorituksia aikaiseksi, ja hävisimme ekan erän Valkealan Kajolle vain 22-25, surkean alun huomioon ottaen. Toinen erä oli huomattavasti parempi ja Nea Salmikiven hienolla syöttöputkella erävoitto meille 25-20. Kolmas erä tulikin jo meille selkeämmin 15-11.

Karkkila (KaPo), olikin jo kovempi vastus, mutta täysin voitettavissa. Tappio kuitenkin heille Arsi-KaPo 1-2  (25-27,25-20,12-15). Ensimmäisessä erässä KaPo sai ensimmäisen eräpallon, puolustimme kuitenkin itsemme tasoihin, meille toinen eräpallo, jonka Nea onnistui syöttämään verkkoon, ja huonoksi onneksemme Karkkila syötti kuin hurmiossa seuraavat kaksi pistettä ja erävoiton heille. Seuraava erä Arsille, mutta kolmatta erää hallitsi taas Karkkila vieden sen 12-15.

Ehdottomasti poolin kovin joukkue oli Salon viesti (SalviBlu). Arsi- SalviBlu 2-0  (25-17,25-17). Arsille pitkään aikaan huonoimmat pisteet. Alkupeli ja eritoten alkuerät molemmissa erissä olivat hakemista, pelata kovempia pelejä. Alkuerissä Arsilla ei ollut juuri montaakaan pistettä vastustajan ollessa jo viidentoista pisteen tuntumassa. Joten loppuerissä hankitut reilut kymmenen pistettä kertoo siitä että mekin hallitsimme eriä vähän aikaa, mikä kertoo taas siitä että tämäkin vastustaja on täysin voitettavissa.

C1-tytöt 2017

5.11.2017 PuMa-Volley Helsinki

Kausi alkoi kakkossarjan toiseksi ylimmässä poolissa. Tasonmittausturnauksen jälkeen on tapahtunut suuria, sillä KaVe joutui luopumaan sarjasta, pelaajien vähyyden takia, joten saimmekin Kavelaisia vahvistamaan Arsin rivejä. Tälle kierrokselle Arsi 1 riveihin tuli Nea Salmikivi ja Arsi 2:sessa olisi meilläkin ollut vakava pelaajaongelma sairastapausten takia, joten Kavesta tällä kertaa siellä pelasivat Minea Sosunoff ja Helmi Ylä-Kotola.

Turnauksessa ensimmäinen peli oli Valkealaa vastaan, peli lähtikin sujumaan heti ihan hyvin, vaikka emme juurikaan olleet kerenneet juonimaan Nean kanssa meidän pelikuvioita. Erävoitto tuli varsin helposti. Toinen eräkin lähti helposti käyntiin, vaikka aloitussyötöt koko joukkueella helpottuivat jostain syystä, ja syöttö virheitä tuli reilusti. Johdimme erää selkeästi lähes loppuun asti, kunnes Kajo sai syöttöputken päälle ja meille tuli loppumetreillä monia peräkkäisiä vastaanottovirheitä. Kolmas erä lähti käyntiin huomattavasti pirteämmin ja selkeä voiton nälkä oli havaittavissa, joten erä tulikin meille varsin helposti. Arsi 1 – Kajo 2-1, (25-17,23-25,15-9).

Kolmannessa pelissä Pumaa vastaan ei meille heistä ollut juurikaan mitään vastusta. Meille tuli hyvä tilaisuus kokeilla erilaisia kuvioita. Voitto selkeästi Arsille numeroin, Arsi 1 – PuMa C2 0-2, (12-25,11-25).

Kauden toinen turnausvoitto taskussa ja ensikerralla pelataankin sitten kakkossarjan ylimmällä tasolla, ykkössarja kiikarissa!

7.10.2017 Karhula Tasoturnaus

Tasonmittausturnaus tulevaa kautta varten pelattiin Karhulassa neljän joukkueen välillä. Mukana olivat Arsi 1, Arsi 2, KaVe ja SV T Siboosta.

Kauden ensimmäinen peli vähän takkuili Siboota vastaan, jolle sitten hävittiinkin eka erä, mikä johtui pitkälti arkuudesta hyökkäyksissä, turvauduimme liikaa toimituspalloihin. Toisessa erässä saimme hyökkäyspeliä vähän paremmaksi ja aloitussyötötkin alkoivat sujumaan, voitto tästä helpohkosti Arsille. Kolmas erä sujui myös samaan malliin, Siboon kuitenkin päästessä erän loppuvaiheessa uhkaavan lähelle. Arsi 1 – SV T 2-1  (18-25,25-15,15-11).

Arsin keskenäinen peli oli läpihuutojuttu, sillä seuramme toinen tässä sarjassa aloitteleva joukkue ei saanut meidän yhä pahenevia aloitussyöttöjä nostettua ylös. Arsi 2 – Arsi 1 0-2  (3-25,9-25).

Kolmannessa ja viimeisessä pelissämme KaVea vastaan ensimmäisessä erässä oli vielä hyvää taistelua molemmin puolin voitosta. Toisessa erässä kuitenkin KaVe joko väsähti tai antoi periksi ja voitto tuli meille varsin helposti numeroin KaVe – Arsi 1 0-2  (22-25,17-25).

Tasoturnauksesta turnausvoitto, tästä on hyvä jatkaa!