D-tytöt 2017-2018

 

Kevätkaudella D-tytöt pelaavat kahdella joukkueella!

Kevätkaudella D-tytöt pelaavat kahdella joukkueella!

D-tytöt1:

D1-tytöissä pelaavat: Halttunen Iisa, Jaakkola Lotta, Jarvanne Aada, Kylmälä Venla, Pakarinen Veera, Salmikivi Nea, Suntio Pihla ja Suurnäkki Iines

 

D-tytöt 2:

img_20180113_130249

D2-tytöissä pelaavat: Hovi Tia-Maria, Khudiakova Katja, Khudiakova Lisa, Parrio Iiris, Pitkänen Kerttu, Pylkkänen Nea ja Rainio Sara

Tulevat turnaukset: (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)(Kevään paikkakunnat selviää joulun jälkeen)

VKO 41: Hamina, VKO 45: Valkeala, VKO 48: Savitaipale, VKO 2: Hamina, VKO 5: Karkkila, VKO 7: Hollola ja VKO 15: Finaalit

13.1.2018 HAMINA

Kevätkaudella tytöt jaettiin kahteen joukkueeseen, sillä D-tyttöjä on ringissä kaikenkaikkiaan 15 kappaletta, joista kahdeksan on 05 syntyneitä. Erittäin hyvin on siis asiat ensikautta ajatellen sillä 05 syntyneet siirtyvät jo ison kentän peleihin, joissa pelataan kuudella pelaajalla.

D-tytöt pelaavat nyt keväällä tiikerisarjaa kahdella joukkueella. Tiikerisarjaa pelataan kolmessa lohkossa ja lohkojen kaksi parasta joukkuetta kolmen turnauksen jälkeen pääsee pelaamaan kevään finaaliturnauksessa sijoista 1-6, ja loput joukkueet ratkaisevat sijoitukset 7-13 välillä. Arsilla on heti ekan turnauksen jälkeen hyvin pullat uunissa sillä Arsi 1 johtaa sarjaa ja Arsi 2 on kolmantena vain yhden ottelun päässä Karkkilasta joka siis on toisena. Erittäin hyvät mahdollisuudet siis kummallakin Arsin joukkueella päästä tavoittelemaan mitaleita.

D-tytöt 1:
Hieno turnaus tytöiltä, turnausvoitto! Peli kulki kuin unelma, suunnilleen kaikki onnistui. Luotettiin itsemme ja tehtiin pelissäkin asioita mitä olemme harjoituksissa opetelleet. Erityisesti Iines saa kunniamaininnan pelikentällä liikkumisesta, erittäin reipasta ja luonnollisen näköistä liikkumista. Ja ennen kaikkea luotettiin itseemme ja nostettiin niitä palloja passarille, mikä mahdollisti kolmella kosketuksella pelaamisen, ja passi sekä hyökkäyspelin opettelun. Jos syksyllä tuli hyvässä erässä pari, kolmen kosketuksen suoritusta, niin nyt suunnilleen aina yhdessä erässä jäi vaan saman verran tulematta, eli laitettiin vain tosi vähän palloja enää suoraan verkon yli. Toki menestyskin oli sitten sen mukaista. Muutos syksyiseen joukkueeseen verrattuna on huikea, katsomostakin kuului että tytöthän ovat oppineet pelaamaan, niin erinäköistä touhu oli. Toki osansa tähän teki Nean ja Venlan mukana olo, koska he ovat jo erittäin kokeneita pelaajia ja pelaavat jo vähintään toista vuotta myös isommissa tytöissä. On helpompaa pelata kun joukossa on pelaajia jotka jo osaavat, ja täten tavallaan pakottavat muutkin opettelemaan. Toivottavasti samanlaista passipeliä nähdään jatkossakin, sillä se on avain voittamiseen.

D-tytöt 2:
Alkukankeuksien jälkeen pelit alkoivat sujumaan jo suhteellisen hyvin. Aloitussyötöissä on vielä työstettävää, mutta uusilla (Tavastilan tytöillä) tuli myös ässä syöttöjä hienosti. Paljon oli hienoja ja vaikeita palloralleja, joista osasta saatiin lopulta piste itsellemme. Tytöt laittoivat kylläkin paljon palloja suoraan ensimmäisestä vastustajan puolelle ja pelaaminen oli siten aika hurjan näköistä välillä. Kaksi ottelua voitettiin ja siitä on hyvä jatkaa harjoitusten kautta seuraavaan peliin.

 

 

D-TYTÖT SYYSKAUDELLA 2017:

D-tytöissä pelaavat:  Halttunen Iisa, Jarvanne Aada, Khudiakova Katja, Khudiakova Lisa, Kylmälä Venla, Pakarinen Veera, Parrio Iiris, Suntio Pihla ja Suurnäkki Iines

10.12.2017 SAVITAIPALE

Syyskauden viimeinen turnaus kului uusia kokoonpanoja etsiessä ja uusien vasta-aloittaneiden tyttöjen, Tia-Maria Hovin, Nea Pylkkäsen ja Sara Rainion sisäänajossa. Tytöt pärjäsivätkin erittäin hyvin ensimmäisessä turnauksessaan, vaikka harjoituskertoja on alla tuskin kymmentä kertaa enemmin.

Aloitussyöttöihin pitää edelleenkin panostaa ja niihin todellakin panostetaankin. Kuin myös kevätkaudella pitää saada peli kulkemaan passarin kautta, jotta pääsemme kunnolla hyökkäämään, emmekä tyydy vain laittamaan vastustajan puolelle helppoja toimituspalloja. Päivän edetessä uudet, niin kuin myös vanhatkin pelaajat saivat jälleen pelin juonesta kiinni, ja muutama oikein hyväkin palloralli saatiin jo aikaiseksi. Harjoittelemattomuus näkyi varsinkin alkuturnauksessa, sillä Suomi 100 juhlien takia meillä on ollut sali kiinni, emmekä olleet päässeet harjoittelemaan.

Iiris Parrio valmistautuu nostamaan aloitussyötön ja uudet pelaajat Nea, Tiia-Maria ja Sara seuraavat tilannetta!

Iiris Parrio valmistautuu nostamaan aloitussyötön ja uudet pelaajat Nea, Tiia-Maria ja Sara seuraavat tilannetta!

12.11.2017 VALKEALA

Syksyn kolmas turnaus ja ensimmäinen otteluvoitto Savitaipaleen urheilijoita vastaan, Arsi-Stu 2-0 (25-22, 25-20). Savitaipale vei viimeksi voiton keskinäisessä kamppailussa. Voitto tällä kertaa tuskin oli vahinko vaan osoitus joukkueen kehittymisestä. Toki koko turnauksessa oli suuri apu joukkueeseen mukaan tulleesta Venlasta, jatkossa varmaan pystymme hyödyntämään vielä paremmin Venlan joukkueeseen mukaan tuomaa pituutta ja kokemusta.

Ensimmäisen pelin tappio KorPo Arsi 2-1 (13-25, 25-19, 15-13), olisi varmaan käännetty voitoksi, jos olisimme pelanneet kyseisen ottelun turnauksen loppupäässä. Vaikka ensimmäinen erä voitettiinkin selvästi niin toisessa erässä olimme suurissa vaikeuksissa. Kolmannen erän voitto kävi harmittavan lähellä. Kokonaisuudessaan peli ei oikein lähtenyt kulkemaan ja yritystä sekä uskoa omaan tekemiseen puuttui.

Toisessa matsissa yhtäkkiä jokin loksahti kohdalleen ja alettiin uskoa omaan osaamiseen ja sitä kautta myös harjoittelemaan passarin kautta pelaamista. Voittopelissä Stu:ta vastaan oma pelaaminen alkoi jo muistuttaa lentopalloa ensimmäisen matsin seisoskelun jälkeen.

Kolmannessa erässä Raju 4 vastaan hyvä peli jatkui, ja ensimmäinen erä olikin tiukkaa taistelua. Toista erää ei saatu enää niin hyvin käyntiin.

14.10.2017 HAMINA

Edellisestä turnauksesta vasta kaksi viikkoa, joten ihmeitä ei vielä ollut ehtinyt tapahtua. Turnaus pelattiin kokoajan nousevassa hengessä, pelien alken sujua peli peliltä yhä paremmin. Tästä osoituksena esim. erävoitto Valkealasta, kun viimeksi jäimme Valkealaa vastaan molemmissa erissä kymmenen pisteen tienoille. Ihan ei vielä otteluvoittoon taidot riittäneet Valkealaa vastaan sillä Valkeala vei ottelun 2-1  (25-18,23-25,15-10).

Muiden pelien tulokset olivat: Arsi-Ruokolahden Raju, 4 0-2  (11-25,15-28) ja Savitaipaleen StU-Arsi 2-0  (25-15,25-20)

30.9.2017 RUOKOLAHTI

Tällä kaudella sarjan aloitus Ruokolahdella todella aikaisin. Kaikille tytöille uusi sarja ja uudet kuviot. Pelit kovenivat viimekaudesta ja pelaaminen siirtyi kentällä kolmesta pelaajasta neljään pelaajaan. Harjoittelemista vasta vähän aikaa takana tänä syksynä, joten turnaus meni lähennä tutustumisena uusiin kuvioihin.

Ensimmäinen peli oli Koriaa vastaan, josta heti erävoitto, peli kuitenkin Korialle 2-1  (25-10,14-25,15-8). Mutta sen jälkeen kyyti kylmeni tai usko omaan tekemiseen väheni. Seuraavat pelit hävittiin Valkealaa vastaan 0-2  (10-25,12-25) ja Ruokolahtea 2-0  (25-19,25-8).

Saldona päivästä ja ekasta turnauksesta kuitenkin erävoitto ja vaikka menestys siihen tälläkertaa loppuikin, tästä on hyvä jatkaa. Seuraava turnaus jo kahden viikon kuluttua, katsotaan mitä saadaan siihen mennessä aikaiseksi..