D-tytöt 2018-2019

 

D-tytöt kaudella 2018-2019

D-tytöt kaudella 2018-2019

Tulevat turnaukset: (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)(Kevään paikkakunnat selviää joulun jälkeen)

VKO 41: Kausala, VKO 44: Valkeala, VKO 47: Mäntyharju, VKO 50:Ruokolahti, VKO 2:, VKO 5:, VKO 12: Hollola ja VKO 17: Finaalit

25.11.2018 Mäntyharju

Turnauskokemusta hakemassa Mäntyharjulla. Kolmesta pelistä saaliina yksi voitto. Pelaamisemme oli alkuun kovin kiltin varovaista. Peli kuitenkin parani koko ajan päivän mittaan ja saimme lisää varmuutta ja rohkeutta pelata omaa peliä. Eli kun paransimme peli peliltä, niin sitten jo viimeisessä pelissä voitimmekin Kajo Energyn 2-1 (22-25, 25-10,15-11).

Iiris pelasi erittäin hyvin ja oli ajoittain kantava voima kentällä, lukien peliä niin että sai haettua peliin takaisin monta palloa muiden pelaajien varmistamisella. Aada oli toinen, jolla oli erittäin hyvää ja varmaa liikkumista pelitilanteissa. Usealla oli hieman haparointia syötöissä, mutta erityisesti Iines syötteli lopputurnausta kohden kovia kotteja vastustajalle.

Kaikki pelit olisivat olleet ihan voitettavissa, ja varmaan lopputurnauksen pelillä olisimmekin olleet jo aika lähellä voittoa, mutta tällä kertaa ei ihan alusta asti sujunut. Joten vastustajista Kajo Power ja Mävi veivät tällä kertaa voiton.

3.11.2018 Valkeala

Saimme mukaamme vahvistuksena Kertun C-tytöistä. Ensimmäinen peli pelattiin Rajua vastaan, joka hävittiin aika reilusti. Tytöt olivat ilmeisesti vielä nukuksissa. Seuraavaksi pelasimme Kausalaa vastaan. Tytöt käyttivät jo rohkeemmin harjoiteltuja asioita mutta eivät voittoon riittänyt ainakaan vielä. Viiminen peli oli KorPoa vastaan ja siellä peli jo luistikin hyvällä yhteistyöllä jonka ansioista saimme voiton.
Kaikki tytöt pelasivat hyvin ja vihdoin alkaa keskustelukin kentällä sujua paremmin. Uskon että tästä on suunta ylös päin.
14.10.2018 Kausala

Kauden avaus turnaus Kausalassa. Lohkossamme on seitsemän joukkuetta: Raju, Korpo 1, Kajo Energy, Kausala/Salamat, Arsi, Kajo Power ja MäVi.

Tällä kertaa ensimmäiseksi pelasimme Kajo Energyä vastaan. Peli lähtikin heti hyvin käyntiin sillä voitimme ensimmäisen erän, nousimme hienosti takaa-ajo asemasta erävoittoon. Toisen erä voittokin oli lähellä sillä hävisimme sen vaan kahdella pisteellä 24-26. Tämäkin erä oli selkeästi voitettavissa, mutta saimme jo toiseen erään passipeliä parannettua sen verran että pääsimme kokeilemaan iskulyöntejä, valitettavasti ne eivät vaan onnistuneet siinä erän lopussa ja Kajo vei toisesta erästä voiton nimiinsä. Kolmas erä sitten ei enää oikein lähtenytkään sujumaan, olimme koko ajan hieman altavastaajan asemassa.

Seuraavaksi saimme vastaamme Kajo Powerin, pisteitä emme saaneet niin paljon kuin Kajo Energyä vastaan, vaikka kuitenkin tuntui että Kajo Power olisi Energyä helpommin voitettavissa. Mutta nyt jäi se voittaminen ensikertaan.

Viimeiseksi vastassa oli Mäntyharju. Peli oli meille helpon oloinen, mutta lieneekö jo väsymys painoi sillä kun katsoo pisteitä niin tiukoille meni, pisteiden perusteella kumpi tahansa olisi voinut voittaa. Arsi – Mävi 2-0(26-24,30-28).

Kaikki tytöt pelasivat tosi hyvin ja viimekauteen verrattuna kehitystä on tapahtunut melkoisesti. Koko joukkue on mennyt eteenpäin ja eri osa-alueilla kuin myös yksilötasolla on tapahtunut huimaakin kehitystä. Joukkueen parhaaseen pelisuoritukseen ylsi tällä kertaa Iiris Parrio, joka rohkasti toteutti harjoituksissa opittuja taitoja. Myös ihan ensikertalaisena pelihommissa ollut Nella Kyötikki, pärjäsi porukan mukana mainiosti ja osoitti jo nyt varsin hyviä tulevan lentopalloilijan otteita.