E-tytöt 2

KAUSI 2015-2016:

E-Tytöt 2: Boman Kiia, Jarvanne Aada, Kauppila Enna, Parrio Iiris ja Tuomela Emilia

Kevään turnaukset: Vko 4: Hollola, vko 10: Hamina, vko 13: Karhula ja finaalipelit vko 15: turnausjärjestäjä selviää myöhemmin sij. perusteella.

E-tyttöjen ottelutuloksia pääset seuraamaan:
http://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015esuomi&sarja=TET

Turnaukset:

31.1.2016 Hollola:

Arsi 2:n mukana oli tällä pelireissulla vaan kolme pelaajaa: Aada, Enna ja Iiris. Tytöt saivatkin pelata koko ajan vaihtopelaajien puuttuessa.

Varmuutta on tullut lisää kuvioihin, aloitussyötön vastaanottoa ollaan edellisestä turnauksesta selkeästi alettu hahmottaa, ja muutamia jo nousikin hienosti toiselle puolelle. Jatkopalloja saatiin myös ihan kivasti ja onnistuneesti pelattua takaisin vastustajalle. Ottelu- tai erävoittoja ei tällä kertaa tullut, mutta sitäkin enemmin kokemusta. Mikään erä ei ollut ihan läpihuutojuttu, vaan hyvin onnistuimme laittamaan hanttiin meitä vanhemmille vastustajille. Kehityssuunta tytöillä on erinomaisen hyvä.

12.12.2015 Helsinki:

Tällä kertaa saaliiksemme jäi iso kasa kokemusta. Eteenpäin on kuitenkin menty ja katsomossakin pohdittiin että tytöt ovat kehittyneet kovasti ja että kuinkahan hyviä he ovat parin vuoden päästä kun pelaavat vielä tätä E-tyttöjen sarjaa. Taitaa Arsi 2 joukkue olla sarjan ainoa kokonaaan F-ikäinen joukkue.

Aloitussyötöissä ei ihan ylletty viimeturnauksen tasolle, ja siitähän heti löytyykin syy, miksei niitä erävoittoja/otteluvoittoja tällä kertaa tullut. Varmiten syötti tällä kertaa Enna Kauppila. Perusvarmat syöttäjät Iiris Parrio ja Aada Jarvanne sortuivat aina välillä virheisiin, ehkä syöttö on jo niin varma että vähän keskittymisen puutetta oli havaittavissa, toisaalta Iiris on niin vahva syöttäjä, että häntä kovasti huoletti, että mitä jos aloitussyöttö lentää katsomoon asti, ja vähän sitä varottaessa syöttötekniikat hetkeksi sekosivat.

21.11.2015 Hamina:

Kotiturnaus ja tyttöjen peliuran ensimmäinen erävoitto Puma Tiikereitä vastaan. Otteluvoitto saa vielä odottaa, mutta lähellä käytti sillä Arsi 2-Puma Tiikerit päättyi 1-2 (25-19, 22-25, 9-15).

Kehittymistä on tapahtunut ensimmäisestä turnauksesta, aloitussyötöt ovat parantuneet ja ennen kaikkea tulleet varmemmiksi. Myös jatkopalloja aletaan hahmottaa ja nähtiinpä jo muutamia onnistuneita hyökkäyksiäkin. Tuskinpa tätä menoa sitä ensimmäistä otteluvoittoa tarvitsee kovin kauaa enää odottaa..

1.11.2015 Vantaa:

Tytöt aloittivat lentopallouransa todella vakuuttavasti harjoitusmääräänsä nähden. Osa pelaajista on kuulunut jo viimekaudella lentopallokerhoon, mutta suuri osa on myös vasta tänä syksynä aloittaneita. Kaikki turnauksessa mukana olleet pelaajat pelasivat uransa ensimmäisen turnauksen, saaden kokemusta ja ennen kaikkea hyvää oppia pelaamiseen.

E-tytöt 2  pelasivat vahvan turnauksen, ensimmäinen erävoitto saa kuitenkin vielä odottaa. Silti tytöt pelasivat lähes kaikki erät parinkymmenen pisteen tuntumaan, yli ja ali. Erittäin hyvä suoritus tytöiltä jotka ovat vielä kaikki F-ikäisiä, ja vasta kahtena seuraavana vuonna virallisia E-tyttöjä. Aavistuksen muille joukkueille hävisimme voimassa ja aloitussyötöissä, mutta erittäin hyvä tulevaisuus on tytöillä edessä, kun jo nyt ollaan lähes samalla tasolla. Tyttöjä valmensi Kirsi Jarvanne.