2015 D-tytöt 2

KAUSI 2015-2016:

D-Tytöt 2: Eerola Nanna, Hokkanen Ella, Hovi Ameliina, Hulkkonen Roosa, Hyttinen Emmi, Jokimies Ronja, Koivikko Sara, Korhonen Saana, Liikkanen Jatta, Mäkelä Jenna ja Tynkkynen Joanna

Tulevat turnaukset: (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)

VKO 48:  D-Tytöt 2 / Hamina, VKO 51:  D-Tytöt 2 / Imatra

19.3. Lappeenranta

Kevään viimeinen turnaus ennen sijoitusotteluita muodostui miniturnaukseksi. Paikalla oli vain 3 joukkuetta koska Artami ei saanut joukkuetta turnaukseen. Sääntöjen mukaan muut kolme joukkuetta saivat siis luovutusvoiton Artamista. Varsinaisista otteluista toinen voitettiin ja toinen hävittiin, mutta kevätkierroksen voitot takasivat pääsyn ylempään loppusarjaan. Tytöt pelaavaat siis Etelä-Suomen tiikerisarjan finaalissa sijoista 1-4. Hienoa tytöt!

6.2.2016 Hamina

Kevään toinen turnaus olikin taas kotiturnaus kun Tainionkoski ei pystynyt turnausta järjestämään. Turnaus ei sujunut ihan odotusten mukaisesti, vaan kaikki pelit hävittiin. Etenkin Artamia vastaan hävitty tiukka ottelu luvuin 2-1, oli kirvelevä tappio. Ottelun lopputulos taisi olla tytöillä mielessä vielä seuraavassakin pelissä, sillä siihen ei kunnon tsemppiä enää oikein löytynyt. Sellaista se lentopallo kuitenkin on, voittoja ja tappioita tulee, aika ajoin molempia, mutta eteenpäin mennään ja kehitytään paremmiksi pelaajiksi.

16.1.2016 Imatra

Kevätkauden ensimmäisestä turnauksesta haettiin itärajalta turnausvoitto, vain viiden pelaajan voimin! Muut turnaukseen osallistuneet joukkueet (TaiTä, LaKi ja Artami) kaatuivat kaikki lukemin 2-0. Tytöt pelasivat hienosti ja taistelivat loppuu asti, voittaen pari tiukaksikin muodostunutta erää. Esimerkiksi 2. erän voitto LaKi:a vastaan luvuin 29-27 laittoi jo valmentajan kädetkin hikoilemaan ja sai sykkeen nousemaan.

20.12.2015 Ruokolahti

Syyskauden viimeinen turnaus pelattiin Ruokolahdella ja sieltä tuli kotiin tuomisiksi ensimmäinen otteluvoitto. Vastassa oli taas melko kovia joukkueita mutta niille pärjättiin jo hieman paremmin. Kolmen hävityn ottelun jälkeen tytöt jaksoivat tsempata vielä hienosti ja voittivat Artamin lukemin 2-0. Tähän oli mukava päättää syyskierros ja lähteä ansaitulle joululomalle.

28.11.2015 Hamina

Syyskauden toinen turnaus oli kotiturnaus Neuvottoman liikuntahallilla. Turnaukseen osallistui 8 tyttöä ja kaikki saivat kartutettua pelikokemusta, vaikka voittoja ei vielä tässä turnauksessa irronnutkaan. Vastassa olivat lohkon kärkijoukkueet, mistä tytöt eivät kuitenkaan lannistuneet. Tiikerisarjan joukkueissa on melko suuria tasoeroja mutta tärkeintä on, että tsemppiä ja yritystä riittää ja että pelaaminen on kivaa. Talkooporukalle myös kiitokset kahvion maukkaan mallikkaasta ylläpidosta.

7.11.2015 Parikkala

Tänä syksynä lentopallon pariin on tullut paljon uusia D-ikäisiä tyttöjä, joilla ei ole aiempaa lentopallotaustaa. Tytöt lähtivät kuitenkin rohkeasti pelaamaan tiikerisarjaa, kohtuullisen lyhyen harjoittelukauden jälkeen. Avausturnauksessa ei vielä otteluvoittoja tullut mutta yksi erävoitto irtosi ottelusta Artamia vastaan. Paikoin ottelut olivat kuitenkin melko tasaisia ja tiukkoja, joista parikin erähäviötä kirjattiin lukemiin 23-25. Tyttöjä valmensi Nina Korhonen.