E-tytöt

KAUSI 2015-2016:

E-Tytöt 1: Haikka Annika, Halttunen Iisa, Kauppila Ada, Koivikko Sara, Niemi Sofia, Suntio Pihla ja Suurnäkki Iines

E-Tytöt 2: Boman Kiia, Jarvanne Aada, Kauppila Enna, Kyötikki Nella, Parrio Iiris ja Tuomela Emilia

 

E-Tytöt tytöt lähtevät tiikerisarjaan kahdella joukkueella.

Tulevat turnaukset: VKO 47: Hamina, VKO 50: Helsinki (Pelipäivä yleensä lauantai, mutta voi olla myös sunnuntai)

Turnaukset:

1.11.2015 Vantaa:

Tytöt aloittivat lentopallouransa todella vakuuttavasti harjoitusmäärään nähden. Osa pelaajista on kuulunut jo viimekaudella lentopallokerhoon, mutta suuri osa on myös vasta tänä syksynä aloittaneita. Kaikki turnauksessa mukana olleet pelaajat pelasivat uransa ensimmäisen turnauksen, saaden kokemusta ja ennen kaikkea hyvää oppia pelaamiseen.

E-tytöt 1 aloittivat erittäin vahvasti pelinsä voittamalla heti ensimmäisessä pelissä Puma leijonilta ensimmäisen erän ja heti perään myös toisen erän, joten saman tien oli ensimmäinen otteluvoitto taskussa. Tytöt voittivat myös keskinäisessä kamppailussa Arsi 1:sen. Vanle ja Puma tiikerit olivat parempia tälläkertaa. Tyttöjä valmensi Ismo Haikka.

E-tytöt 2  pelasivat myös vahvan turnauksen, ensimmäinen erävoitto saa kuitenkin vielä odottaa. Silti tytöt pelasivat lähes kaikki erät parinkymmenen pisteen tuntumaan, yli ja ali. Erittäin hyvä suoritus tytöiltä jotka ovat vielä kaikki F-ikäisiä, ja vasta kahtena seuraavana vuonna virallisia E-tyttöjä. Aavistuksen hävisimme voimassa ja aloitussyötöissä, mutta erittäin hyvä tulevaisuus edessä, kun jo nyt ollaan lähes samalla tasolla. Tyttöjä valmensi Kirsi Jarvanne.