D-pojat 1

arsi2 (1)

Joukkueessa pelaavat kaudella 2015-16: Taavi Suutari, Tomi Kuusela, Atte Wilen, Antti Harju ja Veeti Laitinen (puuttuu kuvasta). Kuvassa pojilla päällä seuran uudet veryttelyasut.

Joukkuetta valmentaa: Tero Harju

 

IMG_0119_Edit

9.4.16 AM-lopputurnaus Haminassa ( Neuvoton )

 

Turnauksessa oli mukana kuusi joukkuetta. Joukkueet oli jaettu kahteen kolmen joukkueen alkulohkoon edellisien turnausten perusteella. Arsin lohkossa oli kaksi ViLePan joukkuetta Black ja Yellow. Toisessa lohkossa PuMa Nucl 34R, Salpis ja VanLe Tykit.

 

Lohkon ensimmäisessä pelissä kohtasimme ViLePan Yellow joukkueen ja siitä voitto joukkueellemme suoraan 2-0. Peli ei ollut joukkueemme osalta kovinkaa tasokasta mutta riitti kuitenkin selkeähköön voittoon. Tavoitteemme oli nostaa tasoa turnauksen edetessä ja siten olla parhaimmillamme päivän viimeisissä koitoksissa.

 

Toisessa alkulohkon pelissä vastassa oli ViLePan toinen joukkue Black. Tähän peliin saimme jo hieman enemmän asennetta ja tsemppiä ryhmäämme. Tuloksena voitto suoraan kahdessa erässä 2-0. Alkulohkon kahdella voitolla varmistimme paikan välierään jossa vastaan asettuisi toisen lohkon kakkonen VanLen Tykit. Toisen lohkon ykkönen oli puhtaalla pelillä PuMan joukkue.

 

Välierän ensimmäisessä erässä hallitsimme tilanteita ja voitto kotiin 25-18. Toisessa erässä olimme pienoisissa vaikeuksissa VanLe hallitsi hienokseltaan ja eteni eräpallotilanteeseen 24-19. Seurasi joukko huikeita palloja, syöttö syötön jälkeen kuroimme etumatkaa kiinne ja kohta tilanne olikin tasan. Vielä yksi syöttö ja eräpallo olikin meille. Ja erä tuli meille 26-24 mutta olihan pojilta hieno nousu ja osoitus että pystymme nousemaan pahastakin ahdinkosta voittoon. Poikamme  siis loppuotteluun HIENOA.

 

Toisessa välierässä PuMa oli voittanutViLePan Black joukkueen suoraan 2-0 (25-22, 25-23). PuMa loppuotteluun ja ViLePa Black prossipeliin jossa vastaan tuli VanLe Tykit.

 

Pronssipelissä ViLePa Black voitti VanLe Tykit 2-1 (23-25, 25-16, 15-12)

 

Loppuottelun ensimmäisessä erässä joukkueemme oli liekeissä ja siinä selkeä voitto 25-6. Erätauolla varoittelin poikia ettei peli vielä ole ohi, ja että PuMa laittaa varmasti vielä kaikkensa peliin, onhan heillekin kyseessä kauden viimeinen ottelu. Meidän piti siis olla valmiina toiseen erään. Erä olikin tasaista vääntämistä ja molemmat joukkueet tekivät pisteitä lähes vuorotahtiin. Erä olikin kääntyä meille mutta keskirajan ylitys ratkaisevalla hetkellä käänsi erän PuMalle. Loppuottelussa mentiin siis kolmanteen erään ja sehän vain nostaa loppuottelun arvoa. Kolmannen erän alussa pääsimme helposti johtoon 6-1. Johtoaseman säilyttäminen oli kuitenkin vaikeaa  ja PuMa tulikin tasoihin. Loppuerä etenikin PuMan johtaessa aina ottelupallotilanteeseen 14-12. Kotiyleisön huikean kannustuksen saattelemana pojat kuitenkin rutistivat rinnalle ja ohi. Erä 16-14 joukkueellemme ja MESTARUUS luvuin 2-1 (25-6, 24-16, 16-14) MEILLE.

 

Jokaisesta mitalijoukkueesta palkittiin paras pelaaja. Valinnan suoritti Aluevalmentaja Esa Piipari. Arsin parhaana palkittiin Veeti Laitinen.

 

Lopputurnaus järjestelyt onnistuivat hienosti siitä iso kiitos kaikille talkoolaisille. Kiitokset myös yleisölle joka jaksoi kannustaa joukkuettamme vaikeillakin hetkillä.

 

Kauden aikana hävisimme vain yhden ottelun ja sen lisäksi koimme muutaman erätappion. Kausi oli siis D-pojille super hyvä. Ja kaiken kruunasi ALUEMESTARUUS joita ei Arsille aivan joka kevät tulekkaan. Voimme siis olla JOUKKUEESTAMME ylpeitä.

 

 

 

20.3.16 Pooli 1A

Turnaus Vihdissä ja aamulla aikaisin klo 6.45 liikkeelle. Turnaukseen saimme tällä kertaa kaikki viisi pelaajaamme taistelemaan arsin kunnian puolesta.

 

Päivän ensimmäinen vastus oli jo tutuksi tullut VanLe. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä ja voitto siitä vasta jatkopalloilla 27-25 arsille. Toiseen erään poikamme olivat jo paremmin hereillä ja se tulikin selvemmin 25-14. Ottelu siis arsille 2-0.

Toiseen koitokseen saimme vastaamme uuden tuttavuuden ViLePan Black joukkueen. Hallitsimme hienokseltaan peliä mutta Vihtiläiset laittoivat hyvin kampoihin ja olimme ajoittain pienissä vaikeuksissa. Saimme kuitenkin rutiinilla voiton arsille lukemin 2-0 (25-21, 25-23).

Kolmannessa pelissä vastustajaksi tuli tuttu Puman joukkue. Tuossa pelissä pelasimme turnauksen parasta peliämme ja tuloksena 2-0 voitto erin 25-18, 25-18.

Seuraavaksi katseet kohti finaaleja joissa on luvassa tasaisia kamppailuja kuuden lopputurnaukseen osallistuvan joukkueen kesken.

 

6.2.16 Lohko 2 Vihti

Kevätkauden toinen turnaus jossa vastassa oli taas tuttuja joukkueita. Pelit alkoivat jo klo 9.30 joten matkalle oli pitänyt lähteä aamulla varhain. Matkassa olimme neljän pelaajan voimin.

 

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme turnauksen päävastustajamme VanLen joukkueen. Olimme valmistautuneet ja latautuneet peliin hyvin ja VanLe olikin ensimmäisessä erässä hätää kärsimässä kylmäpäisesti pelanneiden poikiemme kanssa. Syöttö toimi, vastaanotto nousi ja hyökkäyskin oli vahvaa erä Arsille 25-13. Erätauolla varoiteltiin hyvänolon tunteesta ja siitä että peli on vielä kesken. Ei auttanut varoittelut, joukkueemme pelasi flegmaattisesti syöttö takkusi ja nostoistakin oli kadonnut tarkkuus, erä VanLelle 25-12. Kolmanteen erään saatiin kaivettua jälleen kadoksissa ollutta asennetta sen verran takaisin että veimme erän  15-9. Ottelun voitto vaihtelevien vaiheiden jälkeen kuitenkin Arsille 2-1 ja näin oli päävastustaja tässä turnauksessa kaadettu.

Toisessa pelissä vatustajaksi tuli ViLePan Yellow joukkue. Tuosta pelistä saimme voiton lukemin 2-0 (25-16, 25-16). Vastustajan peli oli kehittynyt edellisestä turnauksesta eikä voitto tullut meille mitenkään ylivoimaisen esityksen jälkeen.

Kolmannessa ottelussa kaatui Blues Volleyn Viikingit 2-0 (25-11, 25-13). Turnauksen jälkeen pojat arvioivat tämän pelin menneen parhaiten. Voitto ainakin tuli helpohkosti eikä valmentajankaan tarvinnut hirveästi ohjeita huudella.

Ennen neljättä peliä oli pojillamme tuomari -ja kirjurointivuoro josta selvisivät mallikkaasti.

Viimeisessä eli neljännessä pelissä kohtasimme jo varsin tutun Puman Titan joukkueen. Tästäkin pelistä Arsin -03 voitto 2-0 (25-7, 25-10)

Kaikista vastustajien joukkueista voi todeta että taidot ja joukkuepeli ovat kohentuneet kauden alusta huomattavasti. Myöskin oman joukkueemme peli on mennyt eteenpäin. Laakereilla emme kuitenkaan voi jäädä mekään lepäämään jos aiomme saavuttamiamme asemia puolustaa.

 

 

16.1.- 16 Lohko 2 Hamina (Neuvoton)

Kipakan pakkassään vallitessa alkoivat D-poikien kevätkauden turnaukset Haminasta. Joukkueeseemme olimme saaneet täydennystä Laitisen Veetin tultua Korialta.

Ensimmäisessä pelissä vastustajana oli Puma Titan jota vastaan olimme pelanneet jo syyskierroksella. Joukkueemme pelasi hyvin ja pelistä selkeä 2-0 voitto.

Toisessa pelissä vastustajaksi tuli meille uusi tuttavuus BV Viikingit Järvenpäästä. Tässäkin pelissä Arsin pojat olivat kokoajan niskanpäällä ja voitto Haminaan 2-0.

Seuraava vastustaja VanLe oli tuttu jo syksyn sarjasta. Tiedettiin myös ettei heitä vastaan pelattavasta ottelusta tule helppo. Liekö kahdesta ensimmäisestä pelistä tulleet helpohkot voitot lisäksi vielä tuudittaneet joukkuettamme. Ensimmäisessä erässä olimmekin vaikeuksissa ja VanLe johti erän puolenvälin jälkeen jo kahdeksalla pisteellä. Joukkueemme ei kuitenkaan luovuttanut ja saimmekin käännettyä erävoiton Arsille pistein 25- 22. Toisessa erässä pelimme alkoikin sujua heti alusta ja siitä selkeä voitto 25- 12. Näin ottelu Arsille 2-0.

Viimeisessä koitoksessa vastustajaksi tuli ViLePan joukkue. Vihtiläiset pelasivat syyskierroksella eri lohkossa ja olivat meille taas uusia tuttavuuksia. Asenne oli Arsilaisilla kohdillaan ja ottelun voitto Arsille 2-0.

Turnaus ohi kaikin puolin onnistuneesti ja asematkin tuli säilytettyä kunniakkaasti. Kaikki pojat pelasivat hyvin ja Veetin tulo täydensi hienosti joukkuettamme. Harjoitella täytyy tarmokkaasti kevätpuolellakin jotta pystymme asemamme säilyttämään. Ja sitähän me yritämme.

 

 

29.11 Turnaus Vantaalla
Tutut joukkueet jälleen vastassa. Ensimmäisessä pelissä kohtasimme VanLen joukkueen. Pelin lukeminen ja liikkuminen oli flegmaattista ja niinpä hävisimmekin ensimmäisen erän kotijoukkueelle. Toiseen erään saimme hieman paremman asenteen ja saimme väännettyä erävoiton kotiin. Kolmas erä eteni suhteellisen tasaisissa merkeissä, lopussa saimme kuitenkin voitettua muutaman tärkeän pallon ja näin voitto Haminaan luvuin 2-1.
Toisessa pelissä vastassa oli tuttu Puman joukkue. Asenne oli nyt kohdillaan ja saimmekin hoidettua pisteet kotiin suoraan 2-0. Pelissä jokaiselle pojalle tuli erinomaisia suorituksia ja ensimmäisessä pelissä kadoksissa ollut peli-ilokin joukkueeseen löytyi. Voitto Haminaan 2-0.
Kolmannessa koitoksessa vastassa oli Puman toinen joukkue. Siitä selkeä voitto 2-0 vaikkei ihan parasta yritystä saatukaan esille.
Kolme voittoa siis tuli ja sarjajohto kasvoi kuuteen pisteeseen

7.11. Kotiturnaus Neuvottomassa
Ensimmäisessä pelissä kohtasimme VanLen joukkueen. Ottelun alku oli Arsin pojilta hermostunutta ja VanLe johtikin peliä aina erän puoleen väliin saakka. Poikien päästyä viimein johtoasemaan ei siitä enää luovuttu ja erävoitto Arsilaisille. Toinen erä oli jo selkeää poikien hallintaa ja otteluvoitto Arsille suoraan 2-0.
Toisessa pelissä vastaan asettui PumaNucl34R. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä, Arsilaiset pääsivät kuitenkin niskanpäälle ja näin erävoitto kotiin. Toista erää hallitsimme hienokseltaan ja pääsimme jo muutamaan eräpallotilanteeseenkin. Kantti ei kuitenkaan kestänyt ja Puma vei erävoiton. Kolmas erä kuitenkin voitettiin ja näin koko ottelu 2-1 Arsille.
Kolmas peli oli selkeää Arsin hallintaa. Pojat eivät antaneet Puman Titan joukkueelle mitään mahdollisuuksia ja voittivatkin ottelun selkeästi 2-0.
Pelit sujuivat hienosti mutta kehitettävääkin vielä on ja näihin asioihin kiinnitetään huomiota tulevissa harjoituksissa.

24.10 Arsi-03 kausi käynnistyi PuMa-Volleyn järjestämällä aluemestaruus-sarjan osaturnauksella. Sarja on jaettu kahteen lohkoon ja Arsin-03 kanssa samassa lohkossa pelaavat VanLe Tykit, PuMa Nucl 34R ja Puma Titan. Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme VanLen, josta saimme punnerrettua voiton suoraan 2-0. Toisessa ottelussa vastaan asettui PuMa Nucl 34R. Ottelu oli tiukkaakin tiukempi ja vasta kolmanessa erässä Arsilaiset joutuivat antamaan periksi sekä toteamaan vastustajan etevämmäksi eräluvuin 2-1. Kolmannessa pelissä kohtasimme Puman toisen joukkueen ja siinä Arsin pojat osoittivat paremmuutensa selkeästi 2-0. Sarjassa Arsin-03 joukkue otti piikkipaikan. Samoissa pisteissä tosin on VanLe ja PuMa Nucl 34R mutta Arsin hävittyä turnauksessa vain kaksi erää on piikkipaikka meidän pojilla.