Kauden 2019-2020 päätös

Toimintakausi 2019-2020 on Arsin lentopalloilussa saatu päätökseen.  Kausi kuihtui loppupäästä n. kuukaudella, kun koronaepidemia laittoi maailman, mkl lentopallotoimintamme, paussille.

Arsin  harjoituksia  pidettiin viimeisen kerran maaliskuun puolenvälin maissa, eikä sen jälkeen ole ollut mahdollista kokoontua pienelläkään porukalla.

Kilpasarjat keskeytettiin ja sijoitusturnaukset jätettiin  toteuttamatta. Lentopalloliitto piti alkuun vielä varausta yllä, josko SM sarjan osalta pelit olisi saatu pelattua, mutta totesi lopulta tilanteen mahdottomuuden ja perui sijoitusturnaukset

Myös PowerCup 2020 Salossa on siirretty seuraavalle vuodelle, joten perinteinen kesäturnaus jää kuluvana vuonna väliin.

Vallitsevat olot vaikuttavat myös seuran päättäjäisperinteisiin.  Tänä keväänä ei järjestetä kauden päättäjäistilaisuutta  eikä myöskään joukkuekohtaisia palkitsemisia suoriteta.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille pelaajille, valmentajille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille!

Seuraamme tilannetta ja elättelemme toiveita, että syksyllä päästäisiin starttaamaan uusi kausi normi olosuhteissa.  Välissä on kesäkuukaudet ja biitsikausi.  Seuramme valmistelee kentät Rampsissa, Saviniemessä ja Neuvottomassa pelikuntoon ja toivoo ensinnäkin pandemiatilanteen normalisoitumista ja tietenkin hyviä säitä biitsin harrastamiseen.